Festivali

27.02.2015.

Resonate festival 2015 od 13. do 18. aprila u Beogradu Resonate festival 2015
foto: PR Photo
Resonate festival 2015 od 13. do 18. aprila u Beogradu

Dve programske celine: Live i Conference

RESONATE festival 2015 se ove godine, po četvrti put, održava u Beogradu od 13. do 18. aprila, i biće organizovan u dve celine – Live i Conference.

LIVE program Resonate festa se sastoji od dnevnog dela, koji će trajati 3 dana i večernjeg dela koji će trajati svih 6 dana. I ove godine muzički program je pažljivo izabran, a činiće ga preko 20 vrhunskih izvođača elektronske muzike – Simian Mobile Disco, Emika, Ben Frost, Andy Stott i drugi, kao i domaća imena poput Marka Nastića, Jana Nemečeka, Hetema, Rahmaneea i drugih. Organizatori su pripemili i posebna iznenađenja za posetioce, a pored Doma omladine, LIVE program će se održavati prostorima klubova kao što su Drugstore, Dot, Tube i drugi.

CONFERENCE program traje od četvrtka do subote, a sastoji se od radionica, panel diskusija, predavanja, prezentacija, projekcija, vizuelnih performansa, pokazujući učesnicima kreativne procese u umetnosti kroz nove tehnologije i nove medije. I ove godine predviđeni su sjajni predavači, koji su već oduševljali beogradsku publiku, pa opet možemo očekivati predavanja imena kao što su Andreas Müller, Onedotzero, Karsten Schmidt, Joanie Lemercier ili Andreas Gysin, ali i nekih novih lica –  Robin McNicholas, Kimchi & Chips, Ruairi Glynn i Svetlana Maraš.

Ulaznice su u prodaji od danas i možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim-a, po sledećim cenama:

Komplet karta (za ceo program) – 14 650 dinara

Komplet karta za večernji-muzički program – 6 750 dinara

Dnevna karta – 1 250 dinara

Vidimo se!

 

Ostavi
komentar

Povezano