Festivali

16.06.2014.

Rekordno interesovanje za EXIT avanturu 2014! EXIT
foto: EXIT PR Photo
Rekordno interesovanje za EXIT avanturu 2014!

Ove godine, EXIT obara sve rekorde!

Nakon proglašenja za Najbolji veliki evropski festival na ceremoniji u Groningenu, interesovanje za dolazak u Srbiju na ovogodišnji EXIT festival poraslo je u celom svetu. Tako je već 25.000 ljudi obezbedilo svoje učešće u najluđoj letnjoj avanturi, što je porast od 30% nego u istom periodu ove godine!

Čini se da se dobar glas daleko čuje pa je raznovrsni program EXIT avanture privukao čak 50% više inostranih turista u odnosu na isti period prošle godine. Najveći broj inostranih gostiju očekuje se iz Velike Britanije, Holandije, Bugarske, Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije i drugih zemalja. Po istraživanjima US AID-a, strani posetioci EXIT festivala doprinose turističkoj ekonomiji Srbije sa oko 15 miliona EUR godišnje, dok je na ovaj način EXIT do sada u Srbiju "investirao" preko 100 miliona EUR!

Na EXIT i SEA DANCE festivalima očekuju nas nastupi muzičkih gromada poput Damon Albarn, Jamiroquai, Hurts, Pet Shop Boys, Rudimental LIVE, Skrillex, Gloria Gaynor, Stromae, Suede, Underworld, Afrojack, Carl Cox, Deep Dish, Disclosure LIVE, Example LIVE i još preko 600 drugih izvođača na preko 25 festivalskih bina u nezaboravnom sedmodnevnom provodu!

Ostavi
komentar