Festivali

18.08.2014.

Reggae i Rock Fest od 28. do 30. avgusta u Pančevu Sunshine
foto: PR Photo
Reggae i Rock Fest od 28. do 30. avgusta u Pančevu

Poslednjih dana avgusta, od 28. do 30, u prostoru Letnje bašte, Dom omladine Pančevo organizuje specijalni festivalski vikend program: Reggae i Rock Fest 2014.

U okviru glavnog programa koji se sastoji od dve muzičke celine (Reggae i Rock festivalski dan), nastupiće devet sastava i izvođača, među kojima su i gosti iz Jamajke (Randy Valentine), srpski rege sastav Madred iz Novog Sada, Couple Up (uspešna kolaboracija domaćih i jamajčanskih muzičara), Trenchtown Rockers, kao i domaći rok sastavi: Grate, Hype, Sunshine i sjajni Nikola Vranjković, čovek čiji su muzika i tekstovi poslednje dve decenije obeležile karijeru beogradskog sastava Block Out.

U okviru pratećeg programa Reggae i Rock Festivalskog vikenda organizujemo radionicu dancehall plesa (29.8. u 17 časova), projekcije filmova i izložbu radova nastalih na radionici „Crtaton“.

Ulaznice se mogu kupiti u Malom klubu Doma omladine Pančevo, po ceni od 200 dinara po festivalskom danu, ili 300 dinara za komplet ulaznica za festivalski vikend.

Glavni program:

REGGAE SERBIA FEST: 29. AVGUST

17 – 18:30h

Radionica dancehall plesa

20 - 02h

Reggae Serbia Crew

Trenchtown Rockers

Couple Up!

Madred

Randy Valentine

ROCK FEST: 30. AVGUST

20 – 02h

Grate

Hype

Sunshine

Nikola Vranjković

Ostavi
komentar