Festivali

21.05.2013.

Prodate sve jednodnevne karte za EXIT po ceni od 1990 EXIT
foto: PR Photo
Prodate sve jednodnevne karte za EXIT po ceni od 1990

U prodaji novi kontigent, cena 2490

Sve jednodnevne ulaznice za EXIT R:Evoluciju koje su bile dostupne u prodaji po promotivnoj ceni od 1990 dinara, rasprodate su u rekordnom roku -  za manje od pet dana!

U prodaji se od danas nalazi još jedna, veoma ograničena, količina jednodnevnih ulaznica, koje će biti dostupne po novoj  promotivnoj ceni od 2490 dinara. Ako planirate da ove godine posetite EXIT na jedan dan, savetujemo vam da požurite, jer se usled ograničenog broja karata i velikog interesovanja publike, očekuje da i ovaj novi kontigent bude brzo rasprodat.

Posle perioda prodaje po novoj promotivnoj ceni od 2490, regularna cena jednodnevnih  ulaznice će biti 2990 dinara sve do početka festivala, tokom kojeg će dodatno poskupeti. Thom Yorke i Atoms For Peace, Snoop Dogg aka Snoop Lion, CeeLo Green, The Prodigy, Fatboy Slim, Eric Prydz, Jeff Mills i preko 600 drugih izvođača nastupiće tokom 5 festivalskih dana na više od dvadeset festivalskih bina.

Organizatori najavljuju da će u narednim nedeljama biti objavljena brojna imena novih zvezda koje će pored već potvrđenih, nastupiti na ovogodišnjem festivalu.

Ostavi
komentar

Povezano