Festivali

13.01.2014.

Prodaja karata za EXIT obara sve rekorde EXIT
foto: EXIT PR Photo
Prodaja karata za EXIT obara sve rekorde

Sutra ističe akcija "jedna karta, dva festivala za 5.990 dinara"

Dva dana pre isteka promotivne prodaje, ulaznice za EXIT Avanturu već je obezbedilo preko 11.000 ljudi, što je istorijski maksimum EXIT festivala u prodaji u prvom promotivnom periodu.

Podećamo da je petnaesto izdanje EXIT festivala u znaku EXIT AVANTURE koja donosi neverovatnu novinu - sedam dana letnje zabave na dva festivala u dve države. Jedan od najboljih evropskih festivala, EXIT, održaće se od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a za njim sledi i SEA DANCE FESTIVAL koji će se od 15. do 17. jula po prvi put do sad održati na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Iskoristite poslednju šansu da dobijete kartu za SEA DANCE besplatno. Još samo danas i sutra (13.1. i 14.1.) do kraja dana u prodaji će biti povlašćeni kompleti ulaznica za EXIT po ceni od 5.990 dinara, sa 50% popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznica za festival, uz koje se kao poklon dobijaju i karte za trodnevni SEA DANCE FESTIVAL na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Od 15. januara cena četvorodnevne ulaznice za EXIT festival biće 5.990 din, dok će komplet EXIT AVANTURA (EXIT + SEA DANCE) moći da se kupi po ceni od 6.990 dinara. Posebne ulaznice za SEA DANCE festival biće puštene u prodaju naknadno.

Redovna cena ulaznica za EXIT biće 11.990 dinara, a za SEA DANCE 4.490 dinara. 

Ostavi
komentar