Festivali

06.02.2014.

Prijava za Belgrade Demo Fest Live do 15. februara Belgrade demo FEST LIVE
foto: PR Photo
Prijava za Belgrade Demo Fest Live do 15. februara

POŽURITE

Ostalo je još deset dana do zatvaranja konkursa za drugo izdanje Belgrade Demo Fest Live.

Belgrade Demo Fest Live poziva sve zainteresovane bendove koji nemaju zvanično izdanje da se prijave na konkurs do 15. februara slanjem popunjenog formulara (klik OVDE) na bgdemofestlive@gmail.com.

Drugi BDFL počinje u martu, a finalisti će imati prilike da sviraju na najznačajnijim festivalima u zemlji i regionu uz maksimalnu podršku PR službe BDFL-a do narednog izdanja.

Prošle godine dvadesetočlani finalni žiri sastavljen od eminentnih muzičara i predstavnika medija titulu najboljeg dodelio je bendu Ućuti pas, a učesnici finala nagrađeni su nastupima na beogradskom Beer Festu, Arsenal festu, nikšićkom Lake festu, Šumadija festu, zatvaranju bašte KST-a, KST-ovom maskenbalu, Rastok festu u Bosni i Hercegovini, itd.

Ove godine organizatori najavljuju više nagrada u vidu koncertnih nastupa nego prethodne,  a noviteti su nastupi na Zaječarskoj Gitarijadi u revijalnom delu i Fabula festu u Lazarevcu, kao i klupska mini turneja u Hrvatskoj, uz nagrade u vidu muzičke opreme i video spota. Zanimljivo da će svi finalisti imati priliku da snime po jednu pesmu u organizaciji BDFL, a kruna će biti kompilaciono izdanje.

Ostavi
komentar