Festivali

27.03.2013.

Približava se Supernatural Supernatural festival
Približava se Supernatural

Divan povod i odličan muzički program

Sedmi po redu Supernatural Festival koji ima za cilj podizanje svesti građana o važnosti očuvanja životne okoline, polako privodi kraju formiranje programa za ovu godinu. Supernatural se održava 21. aprila na Adi Huji koju aktivisti okupljeni oko ove ideje već godinu dana čiste i neverovatnom energijom i ogromnim radom polako pretvaraju iz deponije otpada u pravu gradsku oazu. Ako već niste bili, toplo vam savetujemo da pod hitno posetite ovaj lokalitet jer nećete moći da verujete svojim očima! Naravno, najidealnije je da dođete 21. aprila, a ako sa sobom ponesete svoju garderobu koja vam više nije potrebna i koju želite da poklonite u dobrotvorne svrhe, ulaz će za vas biti besplatan.

Nedavno smo objavili da će u muzičkom programu festivala nastupiti Kanda Kodža i Nebojša (opširnije OVDE), a upravo smo dobili informaciju da će festival otvorito dečiji hor Čarolija kao i da je i čuveni sastav Block Out potvrdio svoj nastup.

Dakle, pored toga što ćete uživati u divnoj prirodi među istomošljenicima i što ćete mnogo toga naučiti, uživaćete i u odličnom muzičkom programu koji ne treba propustiti.

Ostavi
komentar