Festivali

10.04.2015.

Predstavljen program ovogodišnjeg Supernatural-a Supernatural
foto: Official Facebook Page
Predstavljen program ovogodišnjeg Supernatural-a

26. aprila svi na Adu Huju

Deveti po redu Supernatural festival i ove godine proslavlja Dan planete zemlje, a kao najveći ekološki događaj u Srbiji, organizatori su pripremili bogat program za nedelju, 26. april, od 12 do 20 časova.

Festival će u podne otvoriti dečji hor Čarolija, posle kog će nastupiti mladi bend Pakleni Ribnikari, kao i hor Dečjeg kulturnog centra Beograd.

Nakon njih, zakazani su nastupi bendova Ničim izazvan, Artan Lili, Zemlja Gruva i Braća Burazeri.

Pored muzičkog programa, na festivalu ćet biti u prilici da se upoznate sa ekologijom i zaštitom životne sredine kroz radionice, projekte, predavanja, izložbe – tu će biti organizacija Green Comunity, Zelena pijaca, Plastenik, Zelena učionica, „Telenor potraga za blagom“, Kreativni kontejner, reciklažna teretana, Telenor lavirint-park, Coca-Cola aktivna zona i druge.

Redovna cena ulaznice na dan festivala je 600 dinara, a program je, kao i svake godine, besplatan do 14 časova. Takođe, ulazinica za deveti Supernatural festival ove godine je račun iz određenih beogradskih Maxi ili Tempo prodavnica na kome su zaokruženi kupljeni Supernatural proizvodi. Kupovina dva Supernatural čaja po ceni od ukupno 400 dinara ili Supernatural čaj i Supernatural med po ceni od ukupno 550 dinara omogućava besplatan ulaz na festival za jednog posetioca.

 

Ostavi
komentar

Povezano