Festivali

21.07.2016.

Prava klabing energija na Lovefestu Phil Weeks
foto: PR photo
Prava klabing energija na Lovefestu

Smirnoff Energy Stage će biti pun

Lovefest nam i ove godine od 4. do 6. avgusta donosi pravu klabing energiju za koju će biti zaduženi DJ-evi iz preko 12 zemalja. Svoj deseti rođendan Lovefest će proslaviti uz DJ-eve kojima je puštanje muzike sa vinila u krvi.

Na najveću andergraund binu u Srbiji stiže Phil Weeks, simpatični Francuz koji svoju popularnost opravdava i youtube vlogovima posvećenim fanovima. Svojim karijerama dugim skoro tri decenije iskustvo na bini ove godine pokazaće nam i Anthony Parasole i Rick Wilhite.

Na Smirnoff Energy Stage dolazi i Delta Funktionen, koji je od dečaka koji sluša “onu čudnu muziku”, izrastao u čoveka koji “trese” densflorove širom sveta. Nežan sa svojom muzikom i pažljiv sa rečima, Joey Anderson je definicija pravog andergraunda. Voli da pravi muziku noću kada je sve tiho i ovog leta otvara program Energy Stage-a. Svoje vinile zavrteće i Lakuti, Marccelo Napoletano, Barthelemy Vincent, kao i di-džej kolektiv Horse Meat Disco.

Od domaćih izvođača nastupaće i Manjane, Phillie P, Trole, SMT#NG, PTŽC, makedonski di-džej Alex Acid, gosti iz Crne Gore Be Good i Gilerz, a festival na bini za ljubitelje vinila zatvoriće Nikola Vemić i Ali Guney.

Još danas možete kupiti promotivne karte po ceni od 25 EUR, nakon čega će normalna cena iznositi 32 EUR. Karte možete kupiti na Lovefest sajtu

Ostavi
komentar

Povezano