Festivali

18.06.2016.

Postani Jack zvezda! JDX Backstage
foto: PR photo
Postani Jack zvezda!

JDX Backstage te zove

Već smo navikli da posle nastupa na main-u ili nekom drugom stejdžu dođemo do JDX-a da se malo odmorimo. U međuvremenu čujemo neke izvođače koji nastupaju samo tu i ni na jednom drugom stejdžu.

Ove godine JDX Backstage slavi 7 godina postojanja na EXIT festivalu! Paralelno sa tim, Jack Daniels destilerija proslavlja i 150. rođendan.

I uoči ovogodišnjeg EXIT-a JDX Backstage objavljuje konkurs POSTANI JACK ZVEZDA, koji muzičkim entuzijastima i strastvenim ljubiteljima muzike pruža šansu da osvoje jednočasovni DJ nastup na Exit-u! Konkurs će biti postavljen na Jack Daniel’s Serbia facebook stranici i biće otvoren do 26. juna.

Obećavaju nam pravu slavljeničku zabavu jer je broj 7 magičan za gospodina Džeka. Znamo da je No. 7 poznata oznaka na Jack Daniel’s boci. Ali šta zapravo ona označava? Možda 7 ljubavi gospodina Džeka ili njegov srećan broj?

Ulaz na JDX Backstage je omogućen isključivo punoletnim registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP posetiocima festivala. Registracija za JDX Backstage PASS će biti omogućena svim prijateljima Džeka na Jack Daniel’s Serbia facebook stranici!

Tako da pratite je pažljivo, jer ko ne voli da uživa u stejdžu koji verodostojno prenosi izgled gradića Tenesija i pun duh Jack Daniel’s-a.

Ostavi
komentar

Povezano