Festivali

08.08.2014.

Počeo je Lovefest! Love Fest 2014
foto: Lovefest PR photo
Počeo je Lovefest!

Večeras nastupa Finnebassen

Osmo festivalsko izdanje Lovefesta počelo je nastupima domaćih bendova i DJ-eva na manjim binama, dok je program Fire Stagea, zvanično u ponoć otvorio Robert Hood. Posle njega je nastupio Kenny Larkin i najveća zvezda prvog dana festivala, legenda Detroit tehno scene Jeff Mills.

Program na Bushmills Live bini otvorili su bendovi Ućuti Pas i Regulator, a do kraja večeri nastupili su: Nikola Vranjković, Partibrejkersi, Kanda, Kodža i Nebojša, Frau Casio, MKDSL i mnogi drugi.

Burn Energy Stage tradicionalno je počeo nastupom jedne od pobednica konkursa „Mlade nade“, a zvezde energične bine bili su Dr Dru, Adana Twins i brojni domaći DJ-evi.

Norveška zvezda Finnebassen večeras će, umesto Erica Prydza koji je zbog zdravstvenih problema otkazao evropsku turneju, nastupiti na glavnoj muzičkoj bini festivala. Finnebassen je svetsku popularnost stekao pesmama kao što su „Touching me“ i „If you only knew“. Njegov pravac najbolje opisuje prljavi melanholični i zavodljivi house zvuk. Tvrdi da je za njegov uspeh zaslužna velika ljubav prema muzici, ali i uzori kao što su Maceo Plex, Solomun, Art Department i mnogi drugi.

Ostavi
komentar

Povezano