Festivali

19.05.2014.

Plejboj otvara Mikser Festival 2014 Plejboj
foto: PR Photo (FB)
Plejboj otvara Mikser Festival 2014

Kultni sastav probija led!

Mikser festival ove godine se održava od 3. do 8. juna u Savamali, a prvo veče festivala će otvoriti dobro nam znani rokeri iz Beograda – Plejboj!

Plejboj je osnovan 1992. godine, a svoj debitantski album su izbacili dve godine kasnije nazvavši ga „Sviraj dečko“! Posle njega usledio je još jedan studijski album „Overdrive“ (1997), ali su momci radili muziku i za film i pozorište („Do koske“ i predstava „Trinidad“). Dve godine po objavljivanju svog drugog albuma, 1999., odlučili da se prestanu sa radom, ali pre dve godine, na dvadesetogodišnjicu osnivanja sastava, vraćaju se na scenu sa singlom „Nemam vremena“! Sastav koji je poznat po hitovima „Grizi metak“, „Znaj“, „Superstar“ i drugim, takođe je poznat po tome da retko održava live nastupe, stoga nastup na bini Depo magacina od 22 časa predstavlja jedinstvenu priliku da ih čujemo!

Pored Plejboja, na prvoj večeri Mikser festivala će nastupiti i E-Play, prepoznatljivi po svom fuzionom zvuku, Borisa Kovač u pratnji benda La Campanella, koji će i otvoriti ovo veče, kao i Let 3, riječke ekscentrike, koji će nastupiti na samom kraju večeri!

Kao i uvek, Mikser House se uvek trudi da karte budu dostupne svima, pa cena kompleta karata za svih šest dana iznosi 1000 dinara, dok je cena pojedinačne karte za jedno veče 300 dinara. Karte možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u samom Mikser Houseu!

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano