Festivali

21.03.2015.

Planule karte za Serbia Wonderland Paul Van Dyke
foto: PR Photo
Planule karte za Serbia Wonderland

Novi kontigent za Paula Van Dykea u prodaji

Kako smo već najavili, glavna zvezda Serbia Wonderland-a, koji se održava u okviru Kalemegdan Summer Festivala ovog leta, biće Paul Van Dyke – karte za nastup jednog od najboljih DJ-eva ikada su se rasprodale rekordnom brzinom!

Organizatori su odlučili da puste novi kontigent karata u prodaju, po staroj ceni do 2000 dinara, za oba dana festivala, a „early bird“ akcija će trajati do 5. aprila.

Podsećamo, Serbia Wonderland se održava 2. i 3. jula na Kalemegdanu, a pored Van Dykea, nastupiće i Dannic, čiji je nastup na prošlogodišnjem Tomorrowland-u proglašen za najbolji u toj godini, kao i Marlo i Orjan Nilsen.

SerbiaWonderland Festival, 2. i 3. jula na terenima K.K. Partizana, jedan je od tri događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala. Pored njega, festivalsko leto na Kalemegdanu, činiće još dva velika događaja- Happy Life, 6.juna, na kome nastupa legenda iz Deep Dish-a, čuveni Sharam, i Tropical Inn, 28.avgusta, za koji su najavljena dva velika tech-house imena.
Cena karte za Serbia Wonderland iznosi 2000 RSD, dok je za paket karata za sva tri događaja, Beogradska tvrđava omogućila specijalnu cenu karte za prvih 1000 posetilaca, koji ce svoje pakete karata moći da kupe po ceni od samo 2500 RSD. Karte se mogu nabaviti na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Gospodar Jevremova 49.

Ostavi
komentar

Povezano