Festivali

25.05.2017.

Pet stvari kojima se najviše radujemo na EXITu
foto: exitfest.org
Pet stvari kojima se najviše radujemo na EXITu

Jer je bliže nego što se čini

Ovogodišnji EXIT Festival će se održati od 5. do 9. jula, naravno na Petrovaradinu. Dodatnim nultim, ukupno pet dana provoda su nam spremili. Termin je dosta bliži nego što se čini. Hladne temperature u prvoj polovini maja učinile su da nam majice na bretele i kratki šorcevi deluju daleko, samim tim i ples sa hiljadama ljudi do jutra. 
 
Zapravo, EXIT je veoma blizu, te otpočinjemo hajp spiskom stvari koje nas ove godine najviše raduju, sigurni da će nam organizatori tu listu dopuniti u narednih mesec dana! 
 
5. Jeff Mills i ostalo na No Sleep Novi Sad (Festivalu) 
 
Ove godine ćemo imati festival u okviru festivala, na samom početku Egzita. Dolazi strašno jaka tehno ekipa, toliko velika da se sa NSNS-a prelila na Dance Arenu. Trosatni set Jeffa Millsa možda bi trebalo da bude i više na lestvici najuzbudljivijih stvari ove godine, ali ga stavljamo prvog jer je poslednji objavljen. 
 
4. Liam Galagher, pravi rock star 
 
Muzička scena puna je diva, ali malo je rock starova kao što je Liam Galagher. Čak i da izađe na scenu, opsuje nas, okrene se i ode, bilo bi uzbudljivo. Naravno, ipak se nadamo da će nam pevati satima i bacati u trans pesmama koje je izdavao solo, ali i onim koje je pisao sa svojim bratom dok je postojao Oasis
 
3. Nova poznanstva i susreti sa starim prijateljima
 
Okej, znamo da naslov ove stavke zvuči patetično, ali mi zaista imamo lepa iskustva od prethodnih godina. Razmisli samo, postoji velika šansa da tokom Solomunovog nastupa sretneš drugara iz osnovne, a da na putu ka Fusion-u upoznaš par iz Holandije sa kojima ćeš se družiti do kraja festivala toliko lepo da će te pozvati da budeš kod njih na kauču tokom Amsterdam Music Festivala
 
2. Lil titties i fat belly Princess Nokie
 
Najveće oduševljenje u redakciji bilo je kada smo saznali da je bukirana Princess Nokia. Ova devojka objavljuje muziku već dosta dugo, između ostalog i pod svojim imenomm Destiny. Bavi se alternativnim hip hopom i predstavlja možda najtrenutnijeg izvođača ovogodišnjeg programa. Pogledajte njen spot, pa se vidimo u prvom redu. 
 
 
1. Keva
 
Mi smo ta generacija. Roisin Murphy nam je sestra i majka, Roisin nam je kraljica. Sećamo se njenog koncerta na Egzitu pre... previše godina, pamtimo i onaj na SeaDance-u nedavno. Obožavamo svaki njen pokret još od kada je bila u bendu Moloko. Gagujemo na svaki njen kostim, sečemo se na lirike čak i kada peva na italijanskom, a kada čujemo njene plesne trake, skačemo visoko, više nego kada nam je trebala petica iz fizičkog za prosek. 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano