Festivali

09.06.2014.

Pet Shop Boys na otvaranju EXIT-a 10. jula Pet Shop Boys
foto: EXIT PR Photo
Pet Shop Boys na otvaranju EXIT-a 10. jula

U čast otvaranja najboljeg evropskog festivala, EXIT je pripremio na ovim prostorima neviđen audio-vizuelni spektakl, sa legendarnim Pet Shop Boys-ima u glavnoj ulozi, koji potpisuje svetska umetnica Es Devlin, čuvena po ceremoniji zatvaranja Olimpijade u Londonu 2012. godine, ali i po dizajnu turneja najvećih svetskih zvezda, kao što su Kanye West, Muse, Lady Gaga, Shakira, Miley Cyrus i drugi.

Ceremonija otvaranja najboljeg evropskog festivala biće održana na glavnoj bini EXITa u četvrtak 10. jula, na 158 rođendan Nikole Tesle i biće posvećena našem najvećem geniju. U temu ceremonije otvaranja će se savršeno uklopiti spektakularni multimedijalni performans Pet Shop Boysa pod nazivom “Electric”, što je i ime njihovog najnovijeg albuma. Ovaj svojevrsni mjuzikl predstavlja jedinstveni spoj moćne scenografije, pozorišta, filma, muzike, lasera, ekstravagantnih kostima, originalne plesne koreografije i obilja sjajnih hitova.

Širom sveta odlično ocenjeni album “Electric” predstavlja povratak PSB plesnoj muzici, i najbolju poruku mladim sastavima koji danas sviraju plesnu elektronsku muziku – ne radi se samo o bitovima! Njihove melodije su nezaboravne, njihove reči duhovite, emotivne i plemenite, a ceo šou je postavljen kao pobeda duha i intelekta nad raznim ružnim stvarima u životu. Iste vrednosti koje je Exit promovisao sve ove godine.

Ostavi
komentar

Povezano