Festivali

26.04.2016.

Ovogodišnji VIBE Festival dobija TECHNO stage VIBE festival
foto: Ilustracija
Ovogodišnji VIBE Festival dobija TECHNO stage

2. i 3. septembar, Kragujevac

Ovogodišnji VIBE Festival u Kragujevcu donosi niz iznenađenja, a prvo i jedno od najvećih je svakako širenje festivala i otvaranje novog stage-a.
 
Orbital stage je inspirisan temom festivala koja je ove godine pod sloganom IZGUBLJENI UNIVERZUM, a biće smešten u napuštenoj industrijskoj hali u sklopu festivalskog kompleksa - Knežev arsenal.
 
Orbital stage je osmišljen kao mesto za sve zaljubljenike u techno zvuk, što se potpuno uklapa u postojeću ambijentalnu celinu.
 
Posetioci festivala će imati priliku da čuju veliki broj izvođača i uživaju u muzici do ranih jutarnjih časova. Uz odličan lineup, Orbital stage će scenografski biti potpuno preuredjen u skladu sa temom festivala što će doprineti potpuno jedinstvenom iskustvu.
 
Uz najavljeni Orbital stage, publika ima mogućnost da djuska na Main stage-u koji je namenjen EDM pravcima, ili dnevnom Sunstage-u uz lagani deep house i čarobni zalazak sunca.
 
VIBE Festival je tematski festival elektronske muzike, festival se održava u napuštenom fabričkom kompleksu Knežev arsenal u Kragujevcu.
 
Četvrto izdanje VIBE festivala je zakazano za 2. i 3. septembar. 
Ostavi
komentar

Povezano