Festivali

06.08.2013.

Ovogodišnji Lovefest - najveći uspeh do sada Guarana Lovefest, Vrnjačka Banja
foto: PR Photo
Ovogodišnji Lovefest - najveći uspeh do sada

Sedmi po redu Guarana Lovefest završen je 3. avgusta a utisci se još uvek sabiraju!

Tokom 3 festivalska dana Lovefest je posetilo više od 16 hiljada ljudi što ovogodišnje izdanje festivala prema mišljenju organizatora čini najuspešnijim do sada.

Lovefest je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Festival je nastao 2007. godine, a od gradske žurke održane tog leta za samo godinu dana prerastao je u muzički, a danas najveći omladinski festival u centralnoj Srbiji. Tokom sedam godina na festivalu su nastupila neka od najpoznatijih imena iz sveta elektronske muzike, među kojima su Marshall - Efferson, Good Groove, Martin Ten Velden, James Zabiela, Noir, Silicone Soul, Gramophonedzie, kao i Darkwood Dub i Darko Rundek. Od 2012. godine festival je proširen na devet novih zona čiji je cilj da motivišu i podrže umetnost i kulturu mladih, kao i omladinski aktivizam u centralnoj Srbiji.

Ove godine smo slušali imena kao što su Carl Craig, Darius Syrossian i Kevin Sanderson kome je publika tek posle dvosatnog nastupa i dva bisa dozvolila da ode sa bine.

Ukoliko ove godine niste bili u mogućnosti da posetite ovaj festival mi vam toplo preporučujemo da se sledeće godine bolje organizujete jer je Lovefest odavno dospeo na „must“ listu letnjih manifestacija za naš region. Svaka čast ljudi!

Ostavi
komentar

Povezano