Festivali

02.07.2013.

OTPevaj, OTPleši ili OTPadni i... EXIT, Dance Arena
foto: EXIT PR Photo
OTPevaj, OTPleši ili OTPadni i...

Osvoji karte za EXIT!!!

EXIT ove godine, u saradnji sa OTP Bankom, poziva sve vas koji znate (ili mislite da znate, ili uopšte ne znate ali volite) da: pevate, plešete ili OTPadate da uzmete učešća u akciji kroz koju možete osvojiti besplatne ulaznice za najbolji festival u Evropi!

Kako? Žešće jednostavno!

Ukolko voliš da pevaš: OTPevaj!

Ukoliko voliš da plešeš: OTPleši!

Ukoliko veruješ da je biti hedonista umetnost, voliš da blejiš i radiš to na poseban način-OTPadni!

(što je ujedno i nova reč koja ozbiljno preti da uđe u EXIT-ov žargon :-)).

Dakle, kad odabereš kako ćeš se izraziti, snimi sebe kako pevaš na ulici, pijaci u tržnom centru, na vrhu zgrade, ispod vode, u liftu, u hali, na tavanu, na najzabavnijem mestu koje možeš da smisliš. Ili, kako plešeš u sobi, u velikim i malim prostorima, otvorenim ili zatvorenim.

Pošalji video ili fotku  sebe  kako blejiš, sediš, ležiš, odmaraš, meditiraš, kuliraš ili jednom rečju OTPadaš... na najčudnijem mestu koje možeš da smisliš, u fotelji na ulici, na lejzi begu u prodavnici, na krevetu koji je na plaži...

I upamtite - ovo NIJE potraga za savršenim glasovima ili plesnim koracima. Ovo je poziv na kreativnost, inovativnost i pre svega dobru zabavu.

5 jednostavnih koraka do nagrade:

1. Napravi snimak ili fotografiju

2. Okači ih na na svoj FB profil, obraćajući pažnju da je post podešen na  "public".

3. U statusu tog posta stavi tag  #ExitOTPevaj, #ExitOTPlesi, #ExitOTPadni u zavisnosti od konkursa na koji se prijavljuješ

4. Post je potrebno da šeruješ na Exit Festival page

5. Pozovi drugare i skupi što više lajkova.

Svi sadržaji će biti vidljivi i na Facebook stranici OTP banke.

50 "OTPevača", 10 "OTPlesača" i 10 "OTPadača" koji dobiju najviše lajkova ulaze u uži krug, a Exit i OTP tim će izabrati veliki broj pobednika za svaki segment takmičenja.

Komplet ulaznica za EXIT dobija 30 najboljih učesnika u kategoriji OTPevaj, 5 najboljih u kategoriji OTPleši i 5 najboljih u kategoriji OTPadni.

I to nije kraj!

Svih 30 učesnika koji su pobedili u akciji OTPevaj idu u veeeeliko finale koje će se odigrati na samom EXIT festivalu na stejdžu OTP banke, gde će imati priliku da još jednom pokažu svoje umeće i osvoje ovoga puta novčane nagrade.

Ostavi
komentar

Povezano