Festivali

20.09.2013.

Osvojite druženje sa Ninom Nesbitt u Beogradu! Nina Nesbitt
foto: www.universalmusic.rs
Osvojite druženje sa Ninom Nesbitt u Beogradu!

Nina Nesbitt ima samo 19 godina, dolazi iz Škotske i već je izbacila 5 EP-eva i 4 singla!

Kao i većina muzičara njene generacije i Nina je počela tako što je pravila amaterske snimke u svojoj sobi i kačila ih na YouTube. Već sa 16 je nastupala u svom rodnom Edinburgu i u Mančesteru a onda se dogodilo poznanstvo sa Ed Sheeranom, koji ju je, oduševljen njenom muzikom i glasom, pozvao da mu se pridruži na njegovoj evropskoj turneji. Nije prošlo dugo a Nina je izbacila svoj prvi EP pod nazivom „The Apple Tree“ koji je momentalno dospeo na visoko 6. mesto iTunes download liste! Do kraja 2012. već je bila na svojoj prvoj turneji , izdala je singl „Boy“ i osvojila iTunes titulu Singer/Songwriter new atist of he year!

Trenutno aktuelni „Way In The World“ je, kao i sva njena prethodna izdanja, izašao za Universal Music Group, 21. jula a video za naslovnu numeru ima preko 3 miliona pregleda na YouTube-u. Na Facebook-u je prati preko 100 hiljada obožavaoca koji sebe zovu The Nesbians.

Nina trenutno radi na svom prvom albumu koji producira ni manje ni više nego Jake Gosling kog znamo po saradnji sa nekim od trenutno najvećih POP zvezda kao što su Ed Sheeran i One Direction!

Iako njena karijera ne traje ni pune 2 godine, Nina je za to vreme uradila više nego neko za 10. Ostvarila je sjajne saradnje sa Ed Sheeranom, hip hoperom Example, sve poznatijim Jake Buggom a već se oprobala i u advertisingu i to za John Lewis uradivši za potrebe njihove kampanje sjajan cover hita Fleetwod Mac „Don’t Stop“ koji je onda postao i jedna od njenih najpoznatijih numera.

U ponedeljak, 23. septembra, Nina će po prvi put nastupiti pred domaćom publikom i to u Kombank Areni u okviru Vibes festivala zajedno sa koleginicom Selom Sue. Pred dolazak u Beograd Nina je izjavila da je izuzetno uzbuđena i da jedva čeka nastup u Areni i susret sa publikom iz Srbije.

Zahvaljujući divnim ljudima iz Universala i Kombank Arene, za najveće domaće fanove biće organizovano druženje sa Ninom koju ćete tom prilikom moći lično da upoznate i da provedete neko vreme sa njom!

Evo šta treba da uradite:

Pošaljite e-mail na adresu: pokloni@mjuznews.com

Mail naslovite sa: NINA

U mailu navedite: svoje ime, prezime, godište, grad u kom živite i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati

Važno je da imate više od 15 godina i da ste iz Beograda ili da u ponedeljak 23.9. dolazite u Beograd na Vibes festival.

Dobitnici će biti telefonom obavešteni o detaljima!

Ostavi
komentar

Povezano