Festivali

16.07.2014.

Ogroman uspeh već nakon prve večeri Sea Dance festivala Sea Dance, Jamiroquai
foto: EXIT PR Photo
Ogroman uspeh već nakon prve večeri Sea Dance festivala

Večeras Lollobrigida, EXAMPLE LIVE...

Sinoć je specijalnim nastupom crnogorskih zvezda The Books of Knjige otvoren drugi deo EXIT avanture, Sea Dance festival na plaži Jaz u Budvi.

Preko 30 000 ljudi protutnjalo je festivalskim prostorom, dok je najveća atrakcija bio nastup Jamiroquai, koji je pratilo preko 22 000 ljudi!

Ni ostale bine i izvođači na morskom izdanju EXITa nisu bili ništa manje popularni! Dance Paradise bina napunila se još tokom dana, na setu Rogera Sancheza, kad je otpočela energična žurka na plaži koja je trajala do ranih jutarnjih časova! Latino i Reggae stage bili su prava utočišta za one koje preferiraju provod uz šum talasa, dok je potez Silent Dance bina - Party bioskop gde su prikazivani omiljeni koncerti sa EXITa -  Full. Feel Chill Zone bio toliko posećen da na momente nije moglo da se prođe!

Svakako je jedan od bisera večeri bio i nastup francuske atrakcije švedske poetike, Klingande, koji je svojim zvucima saksofona dao savršen pečat jednoj nezaboravnoj noći na obali.

Danas nas na Sea Dance festivalu očekuju sjajne žurke na plaži s početkom već od 13h, a čuveni Timo Maas na Dance Paradise binu dolazi u terminu od 17h. Podsećamo da su dnevne žurke besplatne za posetioce.

Na glavnoj bini program u 21h otvara hrvatski spektakl Lollobridgida, dok će zvezda večeri svakako biti EXAMPLE LIVE. Nakon njega, binu će preuzeti čuveni britanski DJ, Eddy TM, kao i UKF zvezda, Dimension.

Ostavi
komentar