Festivali

26.05.2014.

"Odvraćanje" na Mikser Festivalu Odvraćanje - skica
foto: Mikser PR Photo
"Odvraćanje" na Mikser Festivalu

Muzički projekat Secter Lifea

Jedna od stvari koju možete čuti na predstojećem Mikser festivalu koji se održava od 3. do 8. juna je i „Odvraćanje“, koncert sastava Secret Life, koga čine članovi electronic rock grupe Vrooom, zajedno sa drugim muzičarima beogradske muzičke scene iz najrazličitijih žanrova!

Muzika za ovaj koncert je namenski komponovana, a muzičari će pevati i svirati preko matrice, dok će iza njih biti prikazivan video, posebno snimljen i usinhronizovan da prati ritam muzike. Video prikazuje teme iz života – veru, roditeljstvo, ljubav, strast, telesna zadovoljstva, bolest, umetnost, konzumeritzam, uživanje opijata... Ove pojave su predstavljene kao razni načini „odvraćanja“ od svesti da čovek ne može putem svojih čula, na jednostavan način doći do smisla života. Scene iz videa, zajedno sa tekstovima numera koje se budu izvodile pokazuju da je „odvraćanje“ od tog problema jedini način da nađemo razlog za življenje!

Pored Tamare Kojić, Marka Grubića i Lava Bratuše iz Vrooom-a, ekipu Secret Lifea čine još i Maja Ivanović (etnomuzikolog, promoter narodne muzike Srbije i Makedonije), Andrijana Belović (poznata po radu u horu Collegium Musicum, ali po radu sa nekoliko beogradskih electro pop bendova) i Džamal Al Kisvani (saksofon, flauta, gitara).

Snimanje, montaža i režija videa je bila poverena Ani Jelić, a kao stručni saradnici na projektu su se pojavile i Vesna Popović (savetnik za scenografiju) i Tatjana Radišić (savetnik za kostimografiju).

Da podsetimo još jednom, cena kompleta karata za ceo festival je 1000 dinara, dok cena pojedinačne karte ua jedno veče iznosi 300 dinara.

Vidimo se!  

Ostavi
komentar