Festivali

31.03.2014.

Objavljen kompletan line up Love Festa Love Fest 2013
foto: PR Photo
Objavljen kompletan line up Love Festa

Nastupaju: Jeff Mills, Eric Prydz, Bad Copy, S.A.R.S....

Heineken Lovefest, najveći muzički i omladinski festival u centralnoj Srbiji, ovog leta biće održan od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

Osim neverovatnog i do sada najkvalitetnijeg muzičkog programa, festival je dobio novu i veću lokaciju u najlepšem delu grada, pored Vrnjačkog jezera.

Na novom prostoru u gradu biće smešteno pet bina sa kojih će publika imati priliku da čuje različite muzičke žanrove – od house i tehno muzike, preko hip hopa, do poznatih melodija domaćih i regionalnih rok bendova.

Na glavnoj muzičkoj bini nastupiće legende Detroit tehna Jeff Mills, Kenny Larkin, kao i Robert Hood, kome će festival ljubavi biti prvo pojavljivanje pred publikom na Balkanu. Program će obeležiti i nastup svetske progressive house atrakcije Pryda poznatijeg pod imenom Eric Prydz.

Na Heineken Lovefest dolaze i holandska deep house zvezda Tom Trago, tech house dvojac Tiefschwarz, kao i britanski di-džej i producent Mark Knight. Festival će zatvoriti James Zabiela, kome će ovo biti drugi nastup u Vrnjačkoj Banji.

Na Energy Stage-u nastupiće predstavnici nu disco zvuka Adana Twins, Finnebassen i Doctor DRU. Publici će se predstaviti i Tama Sumo, kao i di-džej Makam i Levon Vincent producent i vlasnik renomiranog lejbla Novel Sound.

Ljubitelji tvrđeg zvuka imaće priliku da čuju Partibrejkerse, Kandu Kodžu i Nebojšu, Ramba Amadeusa, sastav S.A.R.S., veterane srpske hip hop scene – Bad Copy i Prti Bee Gee, kao i popularni crnogorski dvojac Who See. Na Live Stage-u nastupiće i hrvatska rok grupa Let 3, kao i Nikola Vranjković, Ritam Nereda i Goribor.

Publika će moći da uživa u setovima mladih di-džejeva i na Silent Stageu, dok će svi posetioci festivala tokom dana uz disko i ambijentalne zvuke moći da se opuste na već dobro poznatoj Chill Zoni.

Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica je 1599 dinara, a osim njega posetiocima su dostupne i VIP karte po ceni od 4.000 dinara. Posle promotivnog perioda karte za festival koštaće 1.999, a zatim 2.499 dinara. Pred početak festivala trodnevna cena karte biće 3.299 dinara. Karte za Heineken Lovefest mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji. 

Ostavi
komentar

Povezano