Festivali

24.05.2017.

No Sleep Novi Sad - festival u okviru festivala
No Sleep Novi Sad - festival u okviru festivala

Ovogodišnji EXIT trajaće pet dana i noći, a njegov nulti dan postao je pravi festival za sebe!

Nakon što je na Petrovaradinsku tvrđavu dovodila priznate svetske klubove i organizovala žurke u Londonu, Barseloni, Briselu i drugim metropolama, kultna bina EXIT festivala, No Sleep Novi Sad, ove će godine izaći kroz tunel i preliti se i na kolosalnu Dance Arenu, gde će u sredu, 5. jula podići veliku zastavu prvog No Sleep Festivala na Exitu! U tome će joj pomoći tehno ikona, virtuozni umetnik koji je redefinisao savremenu muziku i kulturu, Jeff Mills
 
Specijalno za ovu priliku, Mills će nastupiti u retkom, tročasovnom setu koji će početi noću praćen posebnim vizuelnim programom i nastaviti se sve do spektakularnog izlaska sunca iznad Arene. U ovom poduhvatu neće biti sam, jer pravo iz središta berlinske scene na Arenu dolazi i Ellen Alien! Ekskluzivno za No Sleep Festival, svoj premijerni zajednički nastup imaće i još dve tehno prvakinje, Paula Temple i Rebekah! Još jedan premijerni b2b nastup izvešće UVB, francuski tehno producent u vrtoglavom usponu, i Lag, novosadska zvezda sa međunarodnom karijerom koja ga je nedavno odvela i na američku turneju! Čast da otvore besano veče na Areni imaće dve regionalne tehno heroine, Marta Gabrovšek iz Slovenije i Sugar Lobby iz Beograda, dok je završni set rezervisan za provereni tandem rezidenata sa Arene koji čine Dejan Milićević i Marko Milosavljević! Uskoro će biti objavljen i jednako uzbudljiv program na matičnoj bini No Sleep Novi Sad, za prvu, od sada ukupno pet besanih noći!
 
 
 
Ulaznice su od danas u prodaji, a za kupce Exita ulaz je slobodan!
 
Jednodnevne ulaznice za No Sleep Festival na Exitu, biće na svim blagajnama Gigstixa od srede 24. maja, tačno u podne, a njihova prva cena je 990 dinara, što je čak 50% uštede u odnosu na finalnu cenu!
 
Svi koji imaju četvorodnevne ili petodnevne ulaznice za EXIT moći će da uđu besplatno sa svojim festivalskim narukvicama koje prethodno preuzmu na standardnim zamenskim mestima. Takođe, i svima koji te noći budu na koncertu Kilersa na glavnoj bini, posle završetka koncerta biće slobodan prolaz na Dance Arenu i No Sleep Novi Sad stejdž koji će raditi kao i uvek, od 22 uveče do 8 ujutro. 
Ostavi
komentar