Festivali

26.02.2015.

Ničim izazvan na Supernatural festivalu Ničim izazvan
foto: PR Photo
Ničim izazvan na Supernatural festivalu

Deveti po redu zeleni fest 26. aprila na Ada Huji

Supernatural festival, koji slavi Dan planete zemlje i podiže svest ljudi o ekologiji i zaštiti životne sredine, ove godine, deveti put po redu, se održava u Supernatural parku na Ada Huji 26. aprila!

Jedan od izvođača biće trenutno veoma aktuelni sastav Ničim izazvan, koji je debitovao prošle godine istoimenim albumom, izdatim za Lampshade media. Od svog debija, Ničim izazvan je vrlo brzo osvojio publiku u zemlji i regionu, kako svojim numerama, tako i svojim nastupima. Spot za pesmu „Trideset“ je dobio zvanično priznanje od sajta YouTube, kao jedan od 10 najgledanijih spotova u Srbiji 2014. godine, a poslednja dva singla „Bo Bo Bom“ i „Rekla je“ najavljuju novo studijsko izdanje ovog sjajnog sastava.

Mesto održavanja festivala, Supernatural park, Evropska asocijacija za informisanje o lokalnom razvoju  i zaštitu životne sredine za Evropsku Uniju (AIDEL)  izabrala je kao jedan od 25 najuspešnijih projekata u Evropi, zajedno sa inicijativama iz Francuske, Španije, Italije, Velike Britanije i ostalih zemalja Evrope.

Ostavi
komentar