Festivali

20.06.2013.

Nezaobilazne stanice na EXIT-u 2013 Radio AS FM Stage
foto: PR Photo
Nezaobilazne stanice na EXIT-u 2013

Urban Bug & Radio AS FM Stage

Tradicija dobrog zvuka se nastavlja. Dve veoma popularne i posećene bine će i ovog puta doprineti sjajnoj atmosferi EXIT festivala. Urban Bug stage i Radio AS FM stage ponudiće publici sjajan provod i neke od najboljih DJ-eva iz naše zemlje, regiona i sveta.

Muzički časopis Urban Bug priprema regionalni stage na Exitu od 11. do 14. jula! Za tradicionalno vrhunsku zabavu biće zaduženo više od 70 domaćih i regionalnih DJ imena. Oni će, kao i svake godine, nastupati u back to back DJ setovima, plasirajući pravce od house-a do techn-a. Osim sjajnih festivalskih noći, Urban Bug sprema i kompilaciju koja će biti izdata na Exit etiketi, a na kojoj će se naći trake regionalnih artista. Besplatan download biće omogućen putem sajta ExitFest.org.

Među prvim potvrđenim izvođačima na bini nalaze se, između ostalih i Marko Milosavljević, Bokee, Marko Vuković, Lalei, Fakir. Slovenački projekat Beat Bitches, koji čine četiri devojke, predstaviće svoj četvorstruki back to back. Na bini će se okupiti i regionalna ekipa DJ-eva, uključujući i finaliste Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici među kojima su projekat Robot Rock iz Mađarske i Amar Kay i Jowoo iz Bosne i Hercegovine, kao i Miloki Soft 85 iz Crne Gore i Goran Kani Vidinovski iz Makedonije.

Lokacija će ove godine biti promenjena, pa će se bina nalaziti levo od tunela za Dance Arenu.

Radio AS FM Stage i ove godine zauzima svoje poznato mesto na Exit festivalu! Od 11. do 14. jula,ljubitelje klupskog doživljaja zabavljaće DJ-evi najslušanije radio stanice u Novom Sadu i Vojvodini, kao što su DJ Shpeera, DJ Morning Indian, DJ Conte, DJ Macro i mnogi drugi. Najbolji klub na otvorenom,mainstream muzika, vrhunski zvuk i specijalni gosti iz Austrije i Velike Britanije, svakog dana će praviti sjajnu atmosferu na EXITu od 20:00h do ranih jutarnjih časova. Radio AS FM Stage biće sigurno vaša nezaobilazna party stanica na Exit festivalu.

Ostavi
komentar

Povezano