Festivali

09.04.2014.

Neneh Cherry i Mark Ronson na FOR festivalu na Hvaru i Paklenim Otocima Neneh Cherry
foto: FOR Festival PR Photo
Neneh Cherry i Mark Ronson na FOR festivalu na Hvaru i Paklenim Otocima

Ovogodišnji, drugi po redu FOR Festival je pravi četverodnevni muzički praznik koji se održava od 19. do 22. jula u Hvaru i na Paklenim otocima.

Raznovrstan line-up sastavljen je od iskusnih muzičara poput Neneh Cherry koja dolazi sa svojim bendom RocketNumberNine zatim Klaxonsa i čuvenog Marka Ronsona! Pored velikih imena, najavljene su i nove muzičke senzacije koje predvode Haim, MO, Factory Floor, Kelela, Temples i mnogi drugi. Četverodnevnu festivalsku ulaznicu po povoljnijoj EX YU cijeni od 1.131,00 KN (oko 17.000 RSD) moguće je kupiti kroz prodajnu mrežu Eventima uz napomenu da je broj ulaznica ograničen.

Fantastična vest za sve vas koji biste umesto četiri dana FOR festivala radije izabrali tri, dva ili čak samo jedan dan – upravo je objavljen raspored nastupa po danima a u prodaji dnevne festivalske ulaznice koje se po povoljnijoj EX YU cijeni (300,00 KN, oko 4.500 RSD) mogu takođe nabaviti putem mreže EVENTIM 

Svi nastupi ovogodišnjeg FOR festivala održavaju se u klubu Veneranda (koncerti) i u carpe diem Beachu na ostrvu Marinkovac (noćni i dnevni DJ setovi).

Četvrtak, 19. jul

KLAXONS – FACTORY FLOOR – KELELA

EROL ALKAN – BOK BOK – GHOST CULTURE

Petak, 20. jul

HAIM – TEMPLES – MARK RONSON (DJ SET)

TENSNAKE – TIGER & WOODS

Subota, 21. jul

NENEH CHERRY w/ RocketNumberNine – MO – ERLEND OYE

PSYCHEMAGIK – BAIO – FORT ROMEAU

Nedelja, 22. jul

DARKSIDE – MOVEMENT

MAURICE FULTON – STORM QUEEN (DJ SET) – DANIEL WANG

Ostavi
komentar

Povezano