Festivali

09.05.2014.

Neneh Cherry dolazi na Mad in Belgrade Neneh Cherry
foto: MAD in Belgrade PR Photo
Neneh Cherry dolazi na Mad in Belgrade

Čuvena Šveđanka po prvi put u našoj prestonici!

Neneh Cherry, švedska POP ikona, nastupiće na prvoj večeri festivala „MAD in Belgrade“ koji se održava u Beogradu 24. i 25. maja!

Posle nastupa na londonskom Boiler Room-u, Neneh Cherry će na predstojećem festivalu predstaviti svoj novi album nazvan „Blank Project“, koji je urađen u saradnji sa duom RocketNumberNine, predstavnicima space jazz-a, koji će takođe nastupiti sa njom 24. maja na bini „Crazy Rabbit“!

Da podsetimo, Neneh Cherry je rođena u Švedskoj, i potiče iz muzičke porodice. Svoj glas i svoj „tune“ je pronašla slušajući Poly Styrene, pevačicom punk/rock sastava X-Ray Spex, a debitantski album pod nazivom „Raw Like Sushi“ je izdala 1988. godine. Do sada je objavila 7 studijskih albuma, od kojih su dva urađena u saradnji sa sastavom CirKus, a jedan u saradnji sa norveško-švedskim jazz triom The Thing.

Inače, festival „MAD in Belgrade“ se već preporučuje od strane svetskih medija kao jedan od dvadeset evropskih festivala koje morate posetiti ove sezone u Evropi, a na festu vas čeka preko stotinu domaćih i stranih izvođača, spektakularno Vero Funktion-One ozvučenje, maske, brodovi, neverovatne bine, kao i Boiler Room!

Uaznice za „MAD in Belgrade“ možete nabaviti na prodajnim mestima Eventim-a po pretprodajnoj ceni od 1200 dinara za jedan dan, odnosno 2000 dinara za oba dana, dok će njihova cena u redovnoj prodaji biti nešto skuplja!

Požurite! Vidimo se na „MAD in Belgrade“!

Ostavi
komentar

Povezano