Festivali

20.05.2014.

Nastavlja da pomaže EXIT
foto: EXIT Logo
Nastavlja da pomaže

Angažovanje EXIT fondacije ne prestaje!

Jedna od novih akcija EXIT fondacije, sa ciljem da se što više pomogne žrtvama poplava je i prodavanje EXIT majica, od kojih će sav prihod biti predat u humanitarne svrhe!

EXIT majice u raznim dezenima, po simboličnoj ceni od 700 dinara, možete kupiti u Turističkom informativnom centru Tursitičke organizacije Grada Novog Sada (Jevrejska 10, Novi Sad), počev od utorka, 20. maja. Radno vreme Turističkog informativnog centra je od 7:30h do 18h radnim danima, i od 10h do 15h subotom.

Exit fondacija je takođe sa kompanijom VodaVoda obezbedila 100 hiljada litara flaširane vode, koja će biti raspoređena u narednim danima, ali su do sada okupili preko 300 volontera za pomoć ugroženima, od kojih je veliki broj u organizacionom timu EXIT-a ili radi una poslovima obezbeđenju. Oni su več pokazali svoju predanost, jer su bili u grupi ljudi koja je 17. maja otišla za Sremsku Mitrovicu, kako bi branili grad od nadolazeće vode!

EXIT fondacija će svakako nastaviti rad na akcijama ovog tipa, i ujedno se zahvaljuju svima koji su se odazvali da pomognu najugroženijima!

Bravo ljudi!  

Ostavi
komentar