Festivali

06.06.2014.

Musicology: Festival STVARNO kvalitetne muzike Keziah Jones
foto: BitefArtCafe PR Photo
Musicology: Festival STVARNO kvalitetne muzike

Dolaze Keziah Jones, Mario Biondi, Dirty Loops...

Od 24. do 27. jula, na teniskim terenima Kalemegdana, održaće se prvi Musicology festival, koji promoviše kvalitetnu muziku, čiji će slogan biti „Study of Music“!

Na jučerašnjoj konferenciji Miša Relić, direktor festivala, je izjavio da će festival, koji je u organizaciji BitefArtCafe-a, trajati četiri dana o da se očekuje da će se svakog dana posećenost biti oko 1500 ljudi! Festival je posvećen kvalitetnom zvuku, koji će pored nastupa, u budućnosti, nuditi i druge muzičke aktivnosti, poput interaktivnih predavanja i muzičkih radionica.

Za ovu godinu najavljana su četiri hedlajnera – Keziah Jones, Mario Biondi i Dirty Loops, dok će ime četvrtog, koji će i otvoriti festival, tek biti saopšteno. Nakon nastupa, predviđen je afterparty, koji će se odigravati na Bitef „Summer Stage“-u, naravno iz podršku DJ-eva.

Relić je takođe izjavio da oni kao ogranizatori ne žele da se takmiče sa drugim festivalima, barem ne još, i da će pokušati da prikažu neku njihovu stranu muzike, jer ovo nije muzika za mase, pa će se u budućnosti širiti u okviru svojih mogućnosti.

Jedva čekamo!

Ostavi
komentar

Povezano