Festivali

07.12.2012.

Muse potvrdio nastup na Rock in Rio 2013 Rio de Janeiro
foto: Relja Jović
Muse potvrdio nastup na Rock in Rio 2013

Jedan od najvećih muzičkih festivala u svetu - 2013. u "čarobnom gradu"

Čuveni britanski sastav Muse upravo je na svom Twitter nalogu objavio da je njihov nastup u glavnom programu festivala Rock in Rio 2013. potvrđen.

Rock in Rio je muzički događaj započet 1985. godine u Rio de Janeiru, Brazil. Radi se zapravo o seriji muzičkih festivala koji se odigravaju u 3 predivna grada: Riu - Brazil, Lisabonu - Portugal i Madridu - Španija. 2014. godine ovoj famoznoj trojci pridružiće se i Buenos Aires - Argentina.

Bio je najveći muzički festival na svetu a i danas se pored ogromne konkurencije širom sveta svrstava u jedan od najvećih i najlepših muzičkih događaja na planeti. O tome svedoči i podatak da su karte za Rock in Rio 2013 počele da se prodaju još 2011. godine! Od imana na line up-u zastaje dah a za 2013. potvrđeni su izmeđuostalih i Alice in Chains, Iron Maiden, Metallica, Bruce Springsteen.

Ostalo je još čitavih 279 dana do predstojećeg festivala pa ako počnemo da sakupljamo novac za kartu možda nam i uspe. Treba znati da je seprembar jedan od najlepših meseci za putovanje u Rio jer je to početak proleća i možete očekivati temperature svega do 35 stepeni :-).

Ostavi
komentar

Povezano