Festivali

06.08.2014.

MTV: Summer Festival Report i MTV Premijera Summer Festival Report
foto: MTV PR Photo
MTV: Summer Festival Report i MTV Premijera

Ne propustite svoje omiljene emisije

Ako ste bili na EXIT-u, a još uvek niste sumirali utiske, ne propustute novu epizodu emisije Summer Festival Report, koja će se ovoga puta baviti dešavanjima na proteklom najboljem evropskom festivalu!

Ovoga puta u emisiji možete videti Đorđa Karađorđevića, brand ambasadora EXIT festivala u Japanu, DJ Laleta i DJ Marka Vukovića, članove Happy People kolektiva, ali su sa voditeljkom Ivom Mišović svoje impresije podelili i Sajsi MC i Petar iz sastava Ljubičice.

U narednim epizodama SFR-a možete videti kako se ekipa emisije provela na Sea Dance festivalu, ali i kako je bilo na D festivalu u Makedoniji, banjalučkom Demofestu, Fresh Isalndu, Love festu u Vrnjačkoj Banji, kao i mnoge druge priloge.

Emisija je na programu u subotu, 9. avgusta u 21:20h, a ukoliko propustite, reprize su na programu svakog narednog dana do sledeće subote (nedelja 17:20 / ponedeljak 13:40 / utorak 19:30 / sreda 16:30 / četvrtak 13:40 / petak 18:40)!

U ponedeljak, 11. avgusta, čeka vas nova MTV premijera u 20 časova – ovoga puta u pitanju je slovenačka grupa Puppetz i njihov novi spot „Top of the World“!

Ovo je prva pesma sastava koja je snimljena na engleskom, a spot, za čije snimanje je bila zadužena produkcijska kuća RSL Production, predstavlja novinu na našim prostorima – sniman je u posebnoj tehnici „Tiny planet“, tehnikom 360 stepeni, tako da ceo spot, kako su objasnili članovi benda, izgleda kao neki mali svet!

Jedva čekamo!

SFR 2/2014

Ostavi
komentar