Festivali

27.08.2014.

Ms. Lauryn Hill 3. septembra na Outlook festivalu u Puli Ms. Lauryn Hill
foto: Outlook Festival PR Photo
Ms. Lauryn Hill 3. septembra na Outlook festivalu u Puli

Svega dva dana nakon zavšetka Dimensions Festivala, na istoj lokaciji, počinje praznik soundsystem kulture koji slavi i spaja jamajkanske korene sa današnjim, modernim nasleđem.

Dan pred zvanični početak festivala, u sredu 3. septembra, u jedinstvenom rimskom amfiteatru u Puli, nastupiće Ms. Lauryn Hill za čiji nastup sami organizatori priznaju da predstavlja najambiciozniji poduhvat dosadašnje festivalske selekcije.

Posetioce Outlooka ove godine očekuje 12 dnevnih i noćnih bina raspoređenih po čitavom poluostrvu Punta Cristo, 40 partija na brodovima i preko 300 izvođača među kojima su i: Busta Rhymes, dance hall i reggae ikone Barrington Levy i Horace Andy, čuveni hip hop producent DJ PremierCongo Natty, jedan od osnivača legendarnog sastava Massive Attack Daddy G i mnogi drugi .

Vremenska prognoza za početak septembra ukazuje na to da možemo očekivati lepo i sunčano vreme a upravo to nam je potrebno nakon nedelja kiše i oblaka zbog kojih će svi ovogodišnji festivali u regionu ostati upamćeni po kabanicama i gumenim čizmama. Outlook je idealna prilika da festivalsku sezonu završite baš onako kako treba: uz sjajnu muziku, lepo vreme i plažu.

Vidimo se na sedmom Outlooku!

Ostavi
komentar

Povezano