Festivali

09.07.2021.

MjuzNews vodič za 3. i 4. dan EXIT-a
MjuzNews vodič za 3. i 4. dan EXIT-a

Obojeni program, Laibach, sveta Pseta, Honey Dijon na našem rasporedu ove godine

Najslađe je kada otkažete svoje planove da se vratite kući i odlučite da ostanete taj jedan ekstra dan. Gde smo stali?
 
DAN 3 - subota
 
Ako nakon dva dana žurkanja uspete da stignete na početak trećeg dana, svaka čast! Za one koji EXIT posećuju samo u subotu toplo preporučujemo da se nacrtaju od samog starta na tvrđavi i počnu od Urban bug Stage-a gde ih čekaju Buli i Boki Đorđević u b2b setu. 
 
Main stage je blizu Urban Bug-a pa stižete na sjajni Obojeni Program koji svirku počinju u 21:15. Nakon svirke malo šetnje natrag do Visa Fusion Stage-a gde vas čekaju E-Play koje odavno nismo slušali i koji počinju u 23:10. 
 
Nemojte da propustite nastup sv:Pseta na Explosive stage-u od 00:35
 
Hajlajt večeri je sigurno nastup Honey Dijon na Dance Areni od 02:00 tako da malo muvanja, možda neka klopa kao podloga pre spuštanja u rov. 
 
Veče završavamo na No Sleep Novi Sad stage-u gde vas od 04:00 čeka Roman Flugel i nakon njega Adiel
 
Za one koji neće silaziti na stepenice zabava je na Urban Bug stage-u gde će u b2b2b setu nastupati Vanja Bursać, Vojkan Bećir i Alek Bošković.
 
 
 
DAN 4 - nedelja
 
Nedelja za nezasite i alave. Zašto da ne! Opet važi isto, možda da sačuvate malo snage ali ukoliko ste od starta na tvrđavi pravac Gang Beats gde nastupa Xoxorade. Nakon toga stari dobri Rundek & Ekipa od 21h na Main stage-u. Ne mrdajte nigde jer su posle Rundeka neponovljivi Laibach od 22:30
 
Od 22:30 na NSNS stage-u možete da čujete osnivača Music Reactions žurki, RARa, nakon čega za MjuzNews ekipu nema mrdanja jer slede Monosaccharide, Juliana Huxtable, 999999999 Live i VTSS b2b SPFDJ. Tu iza ćoška je od 05:00 Solomun sa drugarima na Dance Areni
 
Na putu do smeštaja obavezno po index sendvič!
 
Ostavi
komentar

Povezano