Festivali

26.05.2014.

MjuzNews intervju sa Quintinom Quintino
foto: PR Photo (FB)
MjuzNews intervju sa Quintinom

„Očekujte dosta svežih melodija na EXIT-u“

Ovaj momak je od samog starta nekako bio predodređen da uspe. Otkrio ga je Laidback Luke, kada je imao samo 18 godina, i Quintino je prekočio onaj deo puta koji je za većinu DJ-eva nezaobilazan – puštanje muzike po lokalnim klubovima iliti narodski „pečenje zanata“. Quintino je, zahvaljujući svom talentu, odmah krenuo da gostuje na high-profile događajima, gostujući na svetski poznatim klubovima poput „LIV“ i „Mansion“ u Majamiju, „Pacha“ u Njujorku, „XS“ u Vegasu i drugim, kasnije nastupajući širom Evrope i Azije. Konačno, i mi ćemo imati prilike da ga čujemo uživo, i to na EXIT-u, gde će nastupiti u b2b setu sa svojim dugogodišnjim prijatelljem Afrojackom!

Mjuznews: Ovo će biti tvoj prvi nastup na EXIT-u! Kakva su tvoja očekivanja, a šta mi možemo očekivati?

Quintino: Dobra stvar je to što sam do sada mnogo čuo o EXIT-u, i baš zbog toga sam posebno radostan što sam deo njega. Slike koje sam video da Dance arene su neverovatne! To će biti zaista nešto sjajno, pogotovo što ovaj nastup radim u formi b2b seta sa mojim dobrim prijateljem. Pričaćemo, ulagaćemo u naš nastup pre festivala, kako bismo ga učinili što posebnijim!

Mjuznews: Saradanja sa Afrojackom sa kojim ćeš nastupiti „leđa o leđa“ nije nešto novo, zapravo datira još iz 2011. godine ako se ne varamo... Ispričaj nam o tome?

Quintino: Da, već dugo smo dobri prijatelji. Počeli smo još kao klinci u Holandiji, kada smo pravili žurke i muziku u spavaćoj sobi moje mame. I evo nas, posle svih ovih godina, tu smo – dug i fantastičan put, ako bolje razmislim.

Mjuznews: Prema tvom mišljenju, najvažniji muzčar svih vremena je?

Quintino: To nije lako reći, ali izvođač sa najviše uticaja mora biti Michael Jackson. On je prava legenda, sa kojim se niko ne može porediti, jedan jedini! Ako u obzir uzmemo dance muziku, to mora biti Calvin Harris, čija pesma za pesmom osvaja prva mesta, zaista sjajne stvari.

Mjuznews: Da li planiraš da „istražuješ“ tvrđavu i koja imena bi voleo da čuješ – pod uslovom da imaš vremena?

Quintino: Da, planiram da istražujem na festivalu, da vidim još neke nastupe i uživam u vajbu za koji sam čuo da je jedan od najboljih na svetu! Prvo ću „razvaliti“ sa Afrojackom i napraviti sjajan šou, nakon toga ću uživati.

Mjuznews: Dok nastupaš, kakvu vrstu rekacije želiš da izazoveš?

Quintino: Želim da ispričam svoju priču, koja u kombinaciji sa Afrojackovom čini jedno, zbog čega će ljudi na setu uživati. Publika će imati prilike da čuje dosta novih numera, jer trenutno sam u Los Anđelesu, na dvanaestodnevnom snimanju u studiju. Zato, očekujte mnogo „svežih“ melodija na EXIT-u!

Mjuznews: Da li mogao da kažeš za sebe da živiš svoj san?

Quintino: Moj san je bio da radim ono što volim. To je ono što upravo radim sada, ali istovremeno težim da postignem neke nove i dalje ciljeve, tako da nikada ne stajem, što me ujedno motiviše da radim napornije svakoga dana! Tako da očekujte dosta od mene u budućnosti! 

Ostavi
komentar

Povezano