Festivali

09.07.2015.

MjuzNews Banging intervju: Erick Kasell Erick Kasell
foto: PR photo
MjuzNews Banging intervju: Erick Kasell

Belgrade Banging na Dance Areni u petak

Belgrade Banging u petak 10. jula predstavljaju svoj rad na Exit Dance Areni i to pred nastup Hardwella. Belgrade Banging će predstaviti rezident DJ Erick Kasell nastupom koji počinje u 23h.

Ovaj party brend je postao jedna od top destinacija noćnog provoda svojim inovativnim i kreativnim stilom. Belgrade Banging je uspeo da dovede u Beograd najbolji klub na svetu “Space Ibiza” u sklopu svetske party turnere i na taj način pružio domaćoj publici nešto potpuno drugačije. Na Belgrade Banging događajima nastupali su najbolji domaći di-džejevi, ali i svetski poznata imena kao što su StadiumX i Jewelz&Sparks. Zalagajući se za razvoj domaće scene i podizanje klabinga na jedan viši, kulturni nivo, Belgrade Banging je kroz svoje događaje stvorio jedinstven doživljaj koji spaja umetnost, tehnologiju, muziku i ljude.

Erick Kasell je producent i DJ iz Beograda koji se u proteklih 6 godina intenzivno bavi muzikom. Zaljubio se u Progressive i Big Room House zvuk, po kome je postao dobro poznat na domaćoj sceni, a dalje otkrivajući i radeći na sebi rodila se i nova ljubav – Tech House. Pokazao je izuzetan talenat kao DJ, a kao producent većinu svog slobodnog vremena posvećuje radu u sopstvenom studiju.

Imali smo priliku da popričamo sa Erickom pred njegov veliki nastup na Dance Areni. Erick je bio ljubazan da podeli par pesama sa nama. 

INTERVJU

MjuzNews: Ove godine kao resident Belgrade Banging večeri nastupaš na Exit Dance Areni pred nastup zvanično najboljeg DJ-a na svetu, Hardwella. Da li privatno slušaš njegovu produkciju?

Erick: Svakako da ga slušam, pratim njegov rad od samog početka, jer njegova produkcija je veoma specifična i razlikuje se od muzike koju svakodnevno slušamo. Verujem da je baš iz tog razloga dospeo na prvo mesto DJ MAG top liste.

MjuzNews: Zabaviti publiku na Dance Areni nije mali zadatak ali ti imaš Banging iskustvo. Koji koraci su te pored rada sa Belgrade Banging doveli do Dance Arene?

Erick: Verujem da sam kroz rezidenturu na Belgade Banging žurkama i događajima dobio priliku da napredujem, ali je uz to svakako potrebno puno uloženog truda i svakodnevno preslušavanje muzike da bih na kraju napravio izbor najboljih traka, koje publika prepoznaje i poistovećuje se sa istim.

MjuzNews: Navedi traku kojom voliš da otpočneš set.

Erick: Imam poseban intro koji sam uradio za pesmu Shapov - Party People (Axtone) i mislim da je ceo sklop intra i pesme savršen za početak mog seta, jer je pesma energična i mislim da trenutno predstavlja neki moj stil.

 

MjuzNews: Navedi traku kojom voliš da spašavaš podijum za igru.

Erick: Hardwell – Spaceman

 

MjuzNews: Navedi traku koja te je razočarala kada si je pustio prvi put u klubu.

Erick: Ne bih mogao da kažem sa sigurnošću koja je, ali uvek se trudim da osetim šta bi moglo da prodje kod publike. One koje su me razočarale verovatno brzo zaboravim (smeh)

MjuzNews: Navedi jednog keca iz rukava.

Erick: Nemam kečeve samo petice (smeh), kao i svaki majstor svog posla ne bih ga otkrivao, i najbolje je da dodjete 10. jula na Exit Dance Arenu i čujete kakvim arsenalom raspolažem. Kao mali nagoveštaj, izdvojio bih ovu pesmu.

 

MjuzNews: Navedi traku kojom voliš da zatvoriš set.

Erick: Sve zavisi u kom vremenskom periodu je moj set, ako je u pitanju kraj festivala i žurke obicno je to nesto iz tech ili techno kuhinje.

 

Erick je pripremio i specijalan promo mix za svoj nastup na EXIT Dance Areni, koji možete poslušati ovde.

Više informacija na www.belgradebanging.rs i www.exitfest.org.

Ostavi
komentar

Povezano