Festivali

07.07.2016.

Mali razgovor Ničim izazvan Boris Bakalov
foto: Marko Obradović Edge
Mali razgovor Ničim izazvan

Izavan je Šabačkim Letnjim festivalom

U susret Šabačkom Letnjem festivalu, koji se održava od 29. do 31. jula, odlučili smo malo da porazgovaramo sa izvođačima koji će ove godine nastupati. Sa nama je ovog puta pričao Boris Bakalov, pevač benda Ničim izazvan. Izazavali smo ga da nam kaže gde se krije od sunca, kao i šta sluša ovih dana.

MjuzNews: U moru letnjih festivala šta izdvaja Šabački Letnji festival? Koje asocijacije vezujete za njega?

Boris Bakalov: Ostalo je još jako malo vremena do početka festivala i što se više približava imam utisak da se sprema nešto veliko i veoma kvalitetno. Raduje me kada vidim da se neko toliko trudi da napravi nešto na visokom nivou i srećni smo što ćemo biti deo nečega takvog.

MjuzNews: Kako će izgledati vaš nastup na ovogodišnjem Šabačkom Letnjem festivalu i da li spremate nešto specijalno ovim povodom?

Boris Bakalov: Prvi put nastupamo na ŠLF-u i potrudićemo se da opravdamo ukazano poverenje i da pošteno razdrmamo ljude koji budu došli da nas čuju a one koji do sada nisu imali prilike da nas čuju upoznamo sa našom muzikom na najbolji mogući način.

MjuzNews: Čiji nastup nećete propustiti na Šabačkom ove godine?

Boris Bakalov: 31. jula ćemo deliti binu sa Marčelom i Napetim kvintetom tako da njega nikako nećemo propustiti a veoma me zanima da čujem uživo Hladno pivo jer do sada nisam imao prilike.

MjuzNews: Koje Vam je  omiljeno „sklonište od sunca“ ovog leta i šta je nešto što ritualno ponavljate svakog leta bez izuzetka?

Boris Bakalov: Poslednjih par godina leto koristimo za snimanje novih pesama tako da se iskreno nadam da ćemo i ovo leto imati prilike da se sklonimo od sunca u klimatizovane studijske prostorije da stvaramo nešto novo - koliko god to fanatično zvučalo.

MjuzNews: Koju pesmu vrtite na repeat ovih dana?

Boris Bakalov: Vlada Divljan & Ljetno Kino Big Band - Samo jednu ljubav imam

Kako bi prekratili vreme do čekanja četrnaestog Šabačkog Letnjeg festivala, mi ćemo objavljivati još kratkih intervjua a vi se možete spremiti kupovinom karata za festival preko Eventima, Gigstixa ili DD Tickets-a.

Ostavi
komentar