Festivali

04.07.2016.

Mali intervju sa V.I.P. V.I.P.
foto: Facebook photo
Mali intervju sa V.I.P.

Bliži nam se Šabački Letnji festival

Pošto nam se približava Šabački Letnji festival, koji se održava od 29. do 31. jula, odlučili smo da se malo družimo sa izvođačima koji će ove godine nastupati. Prvi je sa nama porazgovarao Relja Milanković, poznatiji kao Demian ili Reksona, iz hip-hop sastava V.I.P. Priznali su nam da se veoma raduju svom nastupu kao i šta slušaju ovih dana.

MjuzNews: U moru letnjih festivala šta izdvaja Šabački Letnji festival? Koje asocijacije vezujete za njega?

Relja Milanković: Svakako to sto nikada nismo nastupali u Šapcu, i obično smo u svakom gradu nastupali od najmanjih klubova pa na gore a ovde ćemo se odmah popeti na glavnu binu.

MjuzNews: Kako će izgledati vaš nastup na ovogodišnjem Šabačkom Letnjem festivalu i da li spremate nešto specijalno ovim povodom?

Relja Milanković: Mi smo uvek držali do toga da su naši nastupi najjače reference našeg rada, pesme uvek zvuče bolje i energičnije uživo. Po starom receptu "dva MC-ja i DJ".

MjuzNews: Čiji nastup nećete propustiti na Šabačkom ove godine?

Relja Milanković: Bajagu nismo gledali od kad smo bili deca, to će sigurno biti zanimljiv put u prošlost.

MjuzNews: Koje Vam je  omiljeno „sklonište od sunca“ ovog leta i šta je nešto što ritualno ponavljate svakog leta bez izuzetka? 

Relja Milanković: Uglavnom smo po beogradskim rekama a svako leto ponavljamo dijete da ne bi izgledali kao rečni kitovi dok se sklanjamo od sunca.

MjuzNews: Koju pesmu vrtite na repeat ovih dana?

Relja Milanković: Dj Khaled feat Jay z & Future - I Got the Keys.

Kako bi prekratili vreme do čekanja četrnaestog Šabačkog Letnjeg festivala, mi ćemo objavljivati još kratkih intervjua a vi se možete spremiti kupovinom karata za festival preko Eventima, Gigstixa ili DD Tickets-a.

Ostavi
komentar