Festivali

29.04.2014.

MAD in Belgrade: Spremite se za najbolji zvuk na svetu! Mad in Belgrade, zeke
foto: PR Photo
MAD in Belgrade: Spremite se za najbolji zvuk na svetu!

Pretpremijera nove generacije Vero Funktion-One sistema

Festival MAD in Belgrade pored 48 sati neprekidne zabave na otvorenom, nedavno najavljenog Boiler Room-a i preko stotinu izvođača, donosi još jedno veliko iznenađenje. U pitanju je nova generacija čuvenog sound sistema Vero Funktion-One, koji će 24. i 25. maja biti postavljen u parku ispred Muzeja savremene umetnosti i doneti zvuk kakav festivalska publika u Evropi do sada nije imala priliku da iskusi.

Novi Vero Funktion-One sistem u Beograd stiže pravo iz Majamija sa čuvenog Ultra festivala. Ukratko, Funktion-One je marka ozvučenja sa najkvalitetnijim i najsofisticiranijim zvukom na svetu, a koriste ga neki od najpoznatijih klubova kao što su berlinski Berghain i Space na Ibici, ali i poznati svetski festivali Glastonbury i Glade. Posebnu dozu ekskluzivnosti za MAD in Belgrade festival predstavlja činjenica da će publika ispred Muzeja savremene umetnosti imati priliku da nastupe sluša na ovom ozvučenju pre njegove zvanične svetske premijere!

Ulaznice za dvodnevni MAD in Belgrade festival već se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i regionu, i to po ceni od 1.200 RSD za jednodnevnu, odnosno 2.000 RSD za kompletnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice će u redovnoj prodaji biti skuplje.

Ostavi
komentar