Festivali

16.04.2014.

MAD in Belgrade: Dolaze DJ Lindstrom i WhoMadeWho DJ Lindstrom
foto: MAD in Belgrade PR Photo
MAD in Belgrade: Dolaze DJ Lindstrom i WhoMadeWho

Spremite se za 48 sati neprekidne zabave!

MAD in Belgrade donosi pravi duh nadaleko poznate skandinavske elektronske muzičke scene! DJ Lindstrom, kralj nordijskog nu-diska i čuveni danski trio WhoMadeWho, nastupiće prve festivalske večeri, 24. maja, na Mad Dog bini ispred Muzeja savremene umetnosti.
 
Nastup koji norveški DJ Lindstrom sprema za posetioce MAD in Belgrade festivala sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim jer je sve melodije koje koristi u pesmama on sam odsvirao na pravim instrumentima! Do sada je nastupio na svim značajnijim evropskim i svetskim festivalima, a za nagradu Spellemannsprisen (norveški Grammy) nominovan je četiri puta, od čega je čak tri puta nagradu i osvojio!
 
Danski sastav WhoMadeWho je čuven po svojim live nastupima a na festivalu u Beogradu će nastupiti takođe prve večeri. Grupa je uživo nastupala sa najpoznatijim svetskim bendovima, kao što su Daft Punk, Soulwax, Hot Chip, Justice i LCD Soundsystem. Inače - nastupi grupe WhoMadeWho praćeni su zanimljivim video projekcijama, a članovi benda uvek su obučeni u egzotične, šašave kostime. 
 
Na festivalu će tokom dva dana nastupiti preko 100 izvođača, uz posebne live nastupe, ali to nije sve! Ono što MAD in Belgrade nudi posetiocima je eksplozija doživljaja i iskustava, interaktivna zabava i učestvovanje u igri koja traje 48 sati bez prestanka. Dva dana i dve noći neprekidne zabave, uz vrhunsko ozvučenje i džinovske skulpture i instalacije, učiniće MAD in Belgrade najboljom žurkom u Beogradu ove godine!
 
Centralna mesta okupljanja svih parti-životinja biće dve glavne bine: Mad Dog i Crazy Rabbit bina, postavljene u parku ispred Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu. Osim u parku, žurka je i na vodi! Za one koji žele da deo magije prenesu na jutro i dan, žurka se širi na splavove i party brodiće, odmah nadomak glavnih festivalskih stejdževa! Na ovim manjim scenama, biće predstavljena posebna MAD izdanja domaćih party kolektiva i njihovih gostiju iz inostranstva. 
 
Kompletnu listu izvođača pogledajte klikom OVDE.
 
Ulaznice za dvodnevni MAD in Belgrade festival već se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i regionu, i to po ceni od 1.200 RSD za jednodnevnu, odnosno 2.000 RSD za kompletnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice će u redovnoj prodaji biti skuplje.
 
Ostavi
komentar