Festivali

27.06.2016.

Maceo Plex dolazi na Exit! Maceo Plex poster
foto: EXIT PR photo
Maceo Plex dolazi na Exit!

Najjače izdanje mts Dance Arene

Najtraženiji house DJ i producent današnjice Maceo Plex dolazi na EXIT u petak, 8. jula, da upotpuni superzvezdano izdanje mts Dance Arene!

Nakona niza kolosalnih izdanja kao što su Going Back, te serija famoznih singlova sa „Conjure Infinity“ albuma, on se vraća na Petrovaradinsku tvrđavu. Maceo Plex predvodi programe svih najvećih festivala, a ovog leta pokrenuo je i serijal novih hit žurki na Ibici pod nazivom "Mosaic" sa gostima kao što su Maya Jane Coles, Daniel Avery, Steffi ili meksički maestro Rebolledo, koji će biti zvezda ovogodišnje No Sleep Novi Sad bine.

Takođe, ovogodišnje izdanje mts Dance Arene ostaće upamćeno i po jednom specijalnom nastupu, koji ovdašnja publika nije imala priliku da uživo vidi celu deceniju! Najpopularniji DJ sastav sa ovih prostora TTP - Teenage Techno Punks, koji su pre skoro 20 godina osnovali Marko Nastić, Dejan Milićević i Miloš Pavlović, okupiće se ponovo u punom, tročlanom sastavu zajedno na zatvaranju programa prve večeri u četvrtak 7. jula! Ovo je prava prilika da se naša tri, međunarodno priznata producenta, ponovo sastanu iza gramofona i podsete nas kako su probili svetske granice i otvorili put nadolazećim generacijama umetnika sa Balkana.

Program mts Dance Arene ne bi bio kompletan i bez ostalih domaćih i regionalnih zvezda. Ove godine su među njima Insolate, Calavera & Manya, TKNO, The Beatshakers, John Belk, Alexandar Ivković, Roske, Divolly & Markward i La Costa. Specijalni gosti ovoj grupi rezidenta pridružiće se i popularni štićenik Richija Hawtina, italijanski DJ i producent Fabio Florido, te jedan od vodećih švajcarskih disk džokeja Gil Glaze.  

Do Exit festivala ostalo ne nešto manje od dve nedelje i ulaznice sa popustom od 35% možete kupiti po ceni od 7.490,  te samo 7.990 dinara za celu EXIT Avanturu, kao i dnevne ulaznice po ceni od 2.490 dinara za četvrtak, petak i subotu i 2.990 dinara za nedelju. Biće dostupne još samo nedelju dana, do 1. jula ili do isteka zaliha, nakon čega će cene biti skuplje. 

Ostavi
komentar

Povezano