Festivali

09.06.2016.

Lovefest priprema iznenađenje! Pan-Pot
foto: PR photo
Lovefest priprema iznenađenje!

Pune deset godina

Ove godine je za Lovefest sve u znaku broja deset. Uspeli  su da se plasiraju u deset najboljih Evropskih festivala. To priznanje im dolazi u godini kada treba da proslave svoj deseti rođendan. Jubilej proslavljaju tako što će napraviti još jedan provod za desetku.

Za sada znamo samo da će biti organizovan događaj u Beogradu 24. novembra pod nazivom Lovefest eXperence. Sve o ovome saznaćemo u nedelju 12. juna u 21h na njihovom sajtu.

Da se mI vratimo na rođendansko slavlje, o kome znamo mnogo više. Heineken Lovefest će se održati ove godine od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Na Fire bini će nas sačekati legende svetske elektro scene Sven Vath, Ben Klock i dvojac Pan-Pot. Takođe dolazi i DJ duo Zenker Brothers. Specijalan live nastup imaće i tehno trojac Paranoid London.

Na najveću underground bini u Srbiji, Energy Stage, dolazi i simpatični francuz Phil Weeks. Društvo će mu praviti i Anthony Parasole i Rick Wilhite, kao i Tornado Wallace, Joey Anderson i Delta Funktionen

Live Stage će opet imati najveću polarizaciju što se nastupa tiče, tako da ćemo ovde godine slušati Rambo Amadeusa, Partibrejkerse, Disciplin A Kitschme, Ritam Nereda, Bjesove, E play kao i sastav Irie FM koji je nedavno osvojio nagradu za najbolji raggae bend u Evropi. Ukoliko više volite hip-hop, za vas nastupaju Edo Maajka, Marčelo, Stereo Banane, kao i kontroverzna Mimi Mercedez.

Trenutna cena trodnevnog paketa za festival u Vrnjačkoj Banji iznosi 25 EUR. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs. Možete ih kupiti u svim Eventim i DD Tickets prodajnim mestima, kao i putem Gigstix sajta

Ostavi
komentar

Povezano