Festivali

27.07.2015.

Lovefest prerastao kapacitete Vrnjačke Banje Lovefest kamp
foto: PR photo
Lovefest prerastao kapacitete Vrnjačke Banje

40 hotela rapsrodato

Lovefest je ove godine prerastao kapacitete Vrnjačke Banje. Posle devet godina rasta i prošlogodišnjeg procvata kada je zabeležio posećenost od 60.000 ljudi, Lovefest je postao najatraktivnija tačka kada je reč o zabavi i muzičkom programu u Srbiji. 

Pored gomile nas koji smo prošle godine propustili ludilo i sada cupkamo u mestu sa svojim čoporima spremnim za put, među posetiocima ćete ove godine stresti i kampere sa Havaja i Australije. Neki od vlasnika hotela kažu da su svoje sobe rasprodali još u februaru. 

Jasno je zašto je interesovanje za ovaj festival preko noći poraslo. Odavno nismo videli bolji program, svima nam se mrda iz ustaljenih tačaka zabave i osvajaju novi podijumi za igru, a sudeći po izjavama organizatora, u ovaj festival je uloženo mnogo entuzijazma, mlade energije i rada. 

Da podsetimo - u Vrnjačku Banju idemo zato što će nastupati: Juan Atkins, Blake Baxter, DJ Q, Fred P, Juju & Jordash, Interstellar Funk, Richard Zepezauer, Laibach, još inostranih i domaćih hedlajnera i mnogi domaći talenti. 

Jedva čekamo Lovefest!

Ostavi
komentar

Povezano