Festivali

21.01.2015.

Lovefest od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji Lovefest
foto: PR Photo
Lovefest od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji

Nabavite Lovefest 2015 Membership karticu

Jedan od festivala koji su svakako zaštitni znak naše zemlje je i Lovefest, koji se ove godine održava u Vrnjačkoj Banji od 6. do 8. avgusta!

Iako zvaničan program devetog po redu izdanja Lovefest-a još nije objavljen, mi vam preporučujemo da na vreme nabavite Lovefest 2015 Membership karticu, koja praktično znači četiri najveće godišnje žurke za samo 25 evra!

Membership karticu ima priliku da dobije 1000 najbržih posetilaca, a pored ulaza na Lovefest ona vam garantuje i ulaske na Lovefest Fire i Lovefest Live, žurke koje će se održati u Beogradu 13. i 14. marta (Depo magacin), kao i sada već čuvenu Lovefest Energy žurku koja se održava 10. oktobra.

Pored ulaska na ove fantastične manifestacije, Membership kartica ujedno može da vam pre svih obezbedi i mesto u kampu, obroke u Food Land-u, kao i ulazak na sam festival na poseban ulaz, bez čekanja.

Posebna pogodnost je predviđena za vlasnike Lovefest 2014 Membership kartica, jer će oni novu karticu biti u prilici da nabave po nižoj ceni, tačnije 20 evra.

Svaka membership kartica je personalizovana i ne može da se poklanja ili prodaje trećim osobama. Ukoliko želite da rezervišete karticu kliknite OVDE.

 

 

Ostavi
komentar

Povezano