Festivali

20.04.2015.

Lovefest: objavljen kompletan line-up Najava Lovefest-a - Zoran Kesić
foto: PR Photo
Lovefest: objavljen kompletan line-up

I Zoran Kesić najavio izvođače...

Deveti po redu Lovefest, podržan od strane Heineken-a, se održava u Vrnjačkoj Banji od 6. do 8. avgusta, a ko će posetioce zabavljati ovo leto, pročitajte u nastavku!

Na najvećoj bini Lovefesta, Fire Stage-u, zaista će biti vatreno – dolaze nam Dubfire, iransko-američki DJ i producent i dobitnik Grammy nagrade, kao i kultni Booka Shade iz Frankfurta. Tu će biti i Fedde Le Grand za miljenike electro house-a, kao i James Zabiela, koji već ima solidan broj poštovalaca među našom publikom. Pored njih nastupiće i Danny Daze, Ame, Wankelmut, Carlo Lio, Blake Baxter, Juan Atkins, kao i domaće snage, čija će imena tek biti objavljena!

Energy Stage takođe može da se pohvali dobrim izvođačima – dolazi Fred P, koji je na sceni više od 20 godina, zatim Marcellus Pittman, član kultnos sastava 3 chairs, a tu će još biti i Juju & Jordan, Hunee, Tha Analogue Cops, Richard Zepezauer, Rivet, Interstellar Funk, kao i mnoga domaća imena.

Ako ipak najviše volite Live Stage, tu će vas zabaljvati slovenačka atrakcija Laibach, zatim Hladno Pivo, kao i njihovi zemljaci Elemental! Pored njih, čekaju nas nastupi i domaćih sastava kao što su  Goblini, Eyesburn, Who See, Marčelo, Prti Bee Gee, Zaa, Artan Lili, Atheist Rap, Mortal Kombat, Ničim Izazvan i vrnjački bend Regulator.

Lovefest postaje sve veći i veći iz godine u godinu, a broj posetilaca, kako domaćih, tako i stranih, raste – jedan od njih je popularni voditelj Zoran Kesić, koji je najavio festival:

Trenutna cena trodnevnih kompleta ulaznica za Lovefest je 22 EUR (2.640 RSD), a karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima i DD Ticketsa. Oni koji kupovinu žele da obave “iz fotelje” svoj komplet karata mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs. Uz kupovinu ulaznice moguće je rezervisati i brzi ulaz na festivalsku lokacju, kao i kamp.

 

 

Ostavi
komentar

Povezano