Festivali

05.08.2014.

Lovefest objavio kompletnu satnicu LoveFest 2013
foto: Lovefest PR photo
Lovefest objavio kompletnu satnicu

Heineken Lovefest objavio je satnicu i imena svih izvođača koji će od 7. do 9. avgusta nastupiti na čak četiri bine najvećeg festivala ljubavi u zemlji.

Fire Stage, glavna festivalska bina, prvog dana festivala ugostiće legende Detroit tehna. U Vrnjačku Banju dolaze Jeff Mills, Robert Hood i Kenny Larkin, a publiku će zagrejati Marko Milosavljević i DJ Nikola Krstić.

Drugog dana festivala zvezda najvatrenije bine Lovefesta biće Eric Prydz, dok će iste večeri nastupiti i holandski DJ Tom Trago. Poslednje festivalsko veče otvoriće tech house dvojac Tiefschwarz, dok će zvezde večeri biti britanski DJ-evi i producenti Mark Knight i James Zabiela. Program na glavnoj muzičkoj bini zatvoriće naš najpoznatiji di-džej i producent Marko Nastić.

Kompletan raspored nastupa nađite u galeriji ispod teksta.

Cena trodnevne ulaznice za Heineken Lovefest od danas iznosi 3.299 dinara, dok je cena jednodnevne karte 1.599 dinara. Ulaznice za Heineken Lovefest mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji ili na ulazu festivala ukoliko do tada ne budu rasprodate.

Ostavi
komentar

Povezano