Festivali

07.03.2015.

Lovefest Live po prvi put u prestonici 14. marta Lovefest Live 2015
foto: PR Photo
Lovefest Live po prvi put u prestonici 14. marta

Čekaju vas Marčelo, Who See i Prti Bee Gee

Ove godine se po prvi put održava Lovefest Live žurka u Hangaru (Knežopoljska 3) 14. marta, gde će nastupiti velika imena domaćeg hiš hop-a – prekaljeni majstori svog zanata Marčelo i Prti Bee Gee i Who See!

Lovefest Live će pratiti posebno odabrana scenografija, velika festivalska bina koja dočarava festivalsku atmosferu, sve sa ciljem uvertire u ovogodišnji Lovefest, deveti po redu, koji se održava u Vrnjačkoj Banji od 6. do 8. avgusta.

Podsećanja radi, Lovefest Livebina nastala je 2014. godine kao rezultat nove i veće lokacije festivala. Na bini su nastupili brojni poznati bendovi iz zemlje i regiona među kojima su Partibrejkersi, Rambo Amadeus, Let 3, Bad Copy, Who See, Kanda, Kodža i Nebojša i mnogi drugi. Live Stage ima za cilj i promociju “mladih nada”, pa su se tako na bini u avgustu 2014. godine po prvi put našli brojni demo bendovi iz Srbije.

Ulaznice za predstojeći Lovefest Live spektakl možete kupiti po ceni od 10 eura, na prodajnim mestima Eventim.a, DD Tickets-a, ili naručiti putem sajta lovefest.rs

Vidimo se!

 

 

Ostavi
komentar

Povezano