Festivali

11.10.2014.

Lovefest Energy: sve je spremno za večeras Detroit Swindle
foto: PR photo
Lovefest Energy: sve je spremno za večeras

Pogledajte šta su domaći DJ-evi rekli o festivalu ljubavi

Konačno je stigao i taj dan – večeras u magacinu Depo se održava Smirnoff Illuminato Lovefest Energy žurka, a prema rečima organizatora sve je spremno za spektakl!

Kako smo već pisali, svi željno iščekuju holandski dvojac Detroit Swindle, koji će nastupiti na festivalu u 2 časa posle ponoći, a pre njih, publiku će zagrejati dva dua – Banda Panda i Nikola Vemić i Dušan Predojević Doo, koji će nastupiti tačno u ponoć. Posle nastupa Detroit Swindle-a, do ranih jutarnjih časova „voziće“ vas Igor Jadranin i Nemanja Vlahović a.k.a. Manjane.

Lovefest je nominovan za najbolji evropski festival srednje veličine od strane EFA, a zašto je ovaj koncept toliko popularan biće vam jasno ako se uputite večeras u Depo (ako do sada nikada niste bili na Lovefest-u), a šta o istom misle domaći DJ-evi, možete pogledati u klipu ispod teksta.

Podsećamo, vrata magacina Depo se otvaraju u 22 časa, ali bi bilo poželjno da dođete ranije zbog gužvi kojih uvek ima, a unutar festivala možete plaćati jedino Lovefest Energy tokenima, čija tabla iznosi najmanje 500 dinara.

Karata je ostalo još malo, a njih, po ceni od 1090 dinara, možete kupiti putem prodajne mreže Eventim-a, ili na samom ulazu na Lovefest Energy.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano