Festivali

19.07.2016.

Lovefest beleži rekordnu prodaju ulaznica Lovefest
foto: PR photo
Lovefest beleži rekordnu prodaju ulaznica

Ostalo je još dve nedelje

Do najveće rođendanske proslave i desetog izdanja Heineken Lovefesta ostalo je još dve nedelje, a festival ljubavi je gotovo rasprodat. Festival se održava od 4. do 6. avgusta i očekuje posetioce i iz Francuske, Velike Britanije, Nemačke, Holandije, SAD-a, kao i Australije i Rusije.

Promo cena iznosi 25 EUR, i ukoliko okupite tri prijatelja i kupite tri karte, četvrtu ćete dobiti na poklon. Požurite jer ova promocija traje još samo 4 dana, nakon čega će karta za Lovefest biti 32 EUR.

I ove godine Heineken Lovefest je obezbedio smeštaj, a posetiocima su na raspolaganju festivalski kamp, kao i hotel. Cena kamp ulaznice je 15 EUR i važi od 3. do 7. avgusta. Sve dostupne ponude kao i karte za festival možete videti na Lovefest sajtu.

Vrnjačka Banja je spremna za spektakl. Prvo festivalsko veče otvoriće ekipa sa Cocoon etikete na čelu sa Sven Vathom. Uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić.

Live Stage je kao i svake godine naklonjen različitim muzičkim ukusima pa će tako tokom tri festivalska dana fanovi hip-hopa imati priliku da čuju nastupe Eda Maajke, Marčela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez.

Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Disciplin A Kitschme, Ritam Nereda, Bjesovi, E-Play, kao i sastav Irie Fm koji je nedavno osvojio nagradu za najbolji reggae bend u Evropi.

Ostavi
komentar

Povezano