Festivali

13.12.2018.

Kompletan program Central Dance Eventa
Kompletan program Central Dance Eventa

Šesto izdanje okonovogodišnjeg festivala

Šesto izdanje Central Dance Event novogodišnjeg festivala donosi šest događaja za sve ljubitelje elektronske muzike, u periodu od 22. decembra do 13. januara u najvećem Hangaru u Luci Beograd. U okviru festivala će nastupiti svetske zvezde klupskog zvuka kao što su Marco Carola, Matador, Stephan Bodzin, Patrice Baumel, Victor Ruiz i mnogi drugi, kao i najpopularniji domaći izvođači.
 
Uvertira u četvorodnevni novogodišnji maraton je Central Dance Event Warm up with Apgrade žurka, na kojoj će se u subotu 22. decembra za gramofonima naći apsolutni ljubimac naše publike – Marco Carola. Te večeri pridružiće mu se Marko Nastić i Stefan Rončević Runy. 
 
Centralni deo festivala obuhvata četiri večeri, od 29. decembra do 1. januara, u okviru kojeg prvog dana posetioce očekuje progressive avantura, kada će imati prilike da uživaju u nastupu sofisticiranog maga elektronske muzike Patrica Bäumela, internacionalno čuvenog producenta i di-džeja i jednog od ključnih igrača klupske scene. Pored ovog audio-vizuelnog umetnika, za di-džej pultom će se naći i superstar iz Tel Aviva – Khen, kao i Chicola, jedan od najistaknutijih i najtraženijih umetnika u Izraelu, dok će im domaću podršku pružiti Bokee.
 
U nedelju, 30. decembra, za dobru muziku biće zadužen maestro live act nastupa, nemački producent i kompozitor Stephan Bodzin, jedna od najuticajnihih figura globalne tehno scene. Pored ovog autentičnog muzičara, na bini će se naći i producent, remikser, di-džej, vlasnik izdavačke kuće i event promoter Edu Imbernon, Nicolas Masseyeff koji dolazi iz Francuske, kao i Ilija Đoković.
 
Spektakularan doček Nove godine poveren je Matadoru, jednom od najtraženijih svetskih live act izvođača. Ovoj novogodišnjoj zabavi pridružiće se Marko Milosavljević, jedan od najpopularnijih di-džejeva na našim prostorima, Kristijan Molnar, miljenik klupske publike, kao i gost iz Makedonije di-džej Flooder.
 
Glavna zvezda reprize novogodišnje noći biće brazilski tehno superstar Victor Ruizjedan od najcenjenijih producenata ove muzike. Te večeri će nastupiti i harizmatična Lea Dobričić, popularna di-džej dama i pobednica prestižnog Burn Residency takmičenja, kao i Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, autor koji ima preko 60 izdanja u diskografiji.
 
Poslednji događaj CDE festivala je zakazan za nedelju 13. januar, kada u Hangar u Luci Beograd dolaze atraktivna i harizmatična Marika Rossa, predstavnica ukrajinske scene i Juliet Sikora, koja je duži niz godina poznata na andergraund haus sceni.
 
Pojedinačne karte, dvodnevne ulaznice, kao i kompleti za Central Dance Event festival nalaze se u prodaji putem mreža Eventim i Gigstix.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano