Festivali

12.03.2013.

Kanda Kodža i Nebojša na Supernaturalu Kanda Kodža i Nebojša
foto: Aleksandar Zec
Kanda Kodža i Nebojša na Supernaturalu

Okupljanje oko iste ideje

Supernatural Festival je potvrdio da će beogradski rok sastav Kanda Kodža i Nebojša nastupiti na Adi Huji u okviru muzičkog dela festivala i to 21. aprila.

Za one koji ne znaju, Supernatural Festival se ove godine održava po sedmi put a cilj oko kog je okupljena ekipa Supernaturala jeste pre svega podizanje ekološke svesti građana i obeležavanje svetskog dana Planete Zemlje. Od prošle godine festival se održava u Supernatural parku na Adi Huji, nekadašnjem ruglu Beograda i divljoj deponiji koja je danas pretvorena u pravu oazu zelenila i jedan od najlepših parkova pored Dunava. 

Prošle godine, jedni od headlinera muzičkog dela programa bila je Zemlja Gruva a ove godine, posetioci će moći da uživaju uz svirku Kande Kodže i Nebojše i drugih imena čije će nastupi biti potvrđeni u narednim danima.

KKN je sastav koji funkcioniše više od dvadeset godina a iza sebe imaju šest studijskih albuma i veliki broj sjajnih nastupa koji su obeležili čitavu jednu generaciju. Njihovo poslednje izdanje pod nazivom "Manifest" dostupno je za free download na EXIT music sajtu. Momci iz sastava KKN ove godine po prvi put nastupaju na Supernatural Festivalu i ovom prilikom su izjavili da apsolutno dele ekološke vredonsti koje afirmiše festival i da im je utoliko draže što će ove godine nastupiti na Adi Huji pred publikom koja će doći da ih sluša inspirisana istom idejom.

Što se ulaska u park tiče, svi posetioci koji sa sobom ponesu garderobu koja im više nije potrebna, moći će da na festival uđu besplatno dok će ulaz za one koji odluče da ne recikliraju karta koštati 400 dinara. Sva prikupljena garderoba biće donirana Crvenom Krstu.

Vidimo se!

Ostavi
komentar